Naturismegids

Recensies van A & K

Naturistencamping Flevo Natuur

21-07-2013
Wat ik lees, doet mij vermoeden dat die randdebiel op klompen (Willem) er in hoogseizoen nog steeds vrij rond loopt. Ongelooflijk dat deze man met de eigenschappen van een SSer door de directie niet al lang verwijderd is. Deze man hoort in een gesloten inrichting en niet op een naturisten camping. Wij komen al jaren op Flevo, maar alleen in voor en na-jaar want dan schijnt deze randdebiel in het buitenland te bivakkeren.

Camping Valalta

13-05-2012
Sjors, overdrijven is schijnbaar je vak. Wij hebben jarenlang Valalta bezocht en ook wel eens even een dag op een plek moeten bivakkeren, voordat we het plekje vonden die we voor de rest van de vakantie wel leuk vonden. Zekerst lopen er op Valalta net als op andere naturisten campings/resorts. Mensen in kleren rond. Wij hebben dat nooit echt als storend ervaren. Ook het fenomeen "swingers" kennen we ook wel. Al hoewel dat niet als storend ervaren word, want de plek waar dat gebeurd, laten wij gewoon links liggen en in algemeenheid, houden ze het netjes. Wie het niet waardeert, blijft er gewoon weg. Doen wij ook en hebben er dus absoluut geen last van. Het is een kwestie, genieten van de vakantie en niet op iedere slak, zout leggen. Wij maken nu al jaren gebruik van de huur stacaravan en genieten van onze vakanties daar. Daar komen wij voor. De sfeer is er goed en er wordt veel geboden. Dat laten wij ons niet afnemen, door zich teveel op anderen te concentreren. "Verbeter de wereld en begin bij jezelf".

Naturistencamping Flevo Natuur

10-01-2012
Inderdaad, Flevo heeft om wat voor reden dan ook, nog nooit iets kunnen betekenen op gebied een goede horeca voorziening. Waarom niet? Ik zou het niet weten. Veders verstieren de kampers er de sfeer. Helaas, want in de beginjaren van Flevo, hebben we er een geweldige tijd gehad. Al zijn we dan midden in de 50, ook voor ons is Flevo een oudbollige park geworden,

Camping Valalta

05-08-2011
Per 2012 mag ook op strandgedeelte alleen nog maar naakt gezwommen worden. dat is op te maken uit de plakaten die daar op dit moment aangeplakt zijn. Alleen kinderen tot 12 mogen dan nog badkleding dragen. Benieuwd hoe dit in de praktijk gaat werken.

Camping Valalta

11-03-2010
Wanneer men campings zoekt, waar iedereeen 24/7 naakt is kan men het wel vergeten. Dat zie je bijna nergens meer. Kwestie van tolerantie en acceptatie.

Naturistencamping Flevo Natuur

19-01-2010
Jarenlang hebben wij in voor en na-seizoen met de caravan op flevonatuur gekampeerd. De laatste jaren is er veel veranderd en zekers in positieve zin. Alleen de vaste plekken hebben de overhand gekregen. Opzich niks mis mee, zei het niet dat deze "vaste" bewoners zich manifesteren als zouden ze meer rechten hebben dan de tijdelijke gasten. Een sauna en restaurant bezoek zijn dan ook niet meer als echt gezellig te noemen. Eg jammer, wij hebben goede herinneringen aan Flevonatuur maar door het gedrag van de "vaste bewoners" voelen wij ons er niet meer welkom. Erg jammer van die investeringen betreffende de nieuwe kampeervelden. Ook erg jammer dat een vaste groep bewoners, de sfeer willens en wetens verpesten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048