Naturismegids

Recensies van Jan en Elise

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

02-07-2013
Wij zijn twee dagen terug. Het jeukt nog! Kleine mugjes (ze heten moucherons) steken je helemaal lek, vooral in je nek. Wij gingen naar de apotheek een anti-jeuk middel kopen en daar waren toevallig nóg twee gasten van La Grande Cosse. De vrouw van dit echtpaar was naar de huisarts geweest, vanwege extreme zwellingen. Zij waren er pas twee dagen.
Het is best een leuke camping, wij troffen vooral heel vriendelijk personeel. Ligging aan het strand, het weer was goed. Fijn zwembad. Maar die muggen...echt super vervelend. Onze vakantie zat er op. Als dat niet zo was geweest waren we vanwege de muggen vertrokken.

Geestmerambacht

13-07-2014
Onlangs was ik hier, het is een wonderlijke locatie. Wij zijn een echtpaar en hadden nog een paar dagen vakantie. Wij wonen vlakbij dus wij gingen bloot zonnen in het Geestmerambacht. Het is een schiereiland met gras, en een bosgedeelte. Wij hebben ons continue afgevraagd wat zich in de bosjes afspeelde. Wij zagen mannen daarheen lopen. Om de drie minuten ging er een man alleen heen. Bij de entree van de bosschages liep die dan nog eens heen en weer en verdween dan. Na 20 minuten kwam zo iemand dan weer terug. Enkele mannen kleedden zich dan aan om op de elektrische fiets te verdwijnen. Anderen bleven.
Wij vonden het niet leuk. Er is daar iets gaande waar wij ons niet prettig bij voelen. Wat het exact is heb ik niet gecontroleerd. Wij gaan er niet meer heen.

Jaap en Nel
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.067