Naturismegids

Recensies van Joke en Ray

Naaktstrand Bussloo

11-06-2013
Het is gewoon een schande te zien dat men niets onderneemt aan de bezoekers die niets hebben met naturisme, maar des te meer op sex belust zijn, het naturisme komt zo in een verdomhoekje, met als resultaat dat gedeeltes afgesloten zijn, of gekortwiekt, het is toch niet te geloven dat de goede onder de kwade moeten lijden, we ben bang dat dit terrein binnen de kortste keer vervalt als textiel recreatie, met dank aan de oversekste medemens die niets met naturisme te maken hebben, en waar is de gevestigde orde????????? die draaien prenten uit bij 10 km te veel, dat brengt ten minste iets op pppfffffffffffff we zijn e klaar mee, vaarwel naturisme in Nederland.

groet B en R

Naaktstrand Bussloo

01-07-2019
Beste Stefan,

Als jij je het niet kan voorstellen en er regelmatig komt betekent niet meer en minder dat je er blind voor bent geworden en je er niet veel kwaad meer in ziet of het niet wil zien, en de politie hebben wij nog niet (nooit) gezien, die moet je volgens de kiosk zelf benaderen wanneer je ongewenst gedrag constateert.
De sensatiezoekers die jij benoemd zijn al in grote getale aanwezig, er word zelfs online door party people aangegeven dat er after party's worden georganiseerd.
Ik ben helaas niet de enige die hier rapporteert dat er een hoop niet door de beugel kan op dit moment.
Wij moeten dus als nette naturisten onze kinderen vertellen dat naar links gaan verboden terrein is, misschien handig dat handhaving borden gaat plaatsen met 21+ zijn we gelijk van alle discussies af.

Groet

Roy

Naaktstrand Bussloo

30-06-2019
Wij ko.en hier al meer dan 20 jaar, en hebben wel het een en ander zien veranderen, geheel links is het veld letterlijk en figuurlijk over genomen door swingers en party gangers die het heel gewoon vinden drugs te nuttigen en daarna gewoon de auto instappen met alle risico,s van dien, als je links het veld oploopt met kinderen word je al gewaarschuwd dat er handelingen verricht worden die niet geschikt zijn voor de ogen van kinderen. Kortom het veld ligt vol met sexbeluste zogenaamde naturisten die als het zo door gaat de boel verpesten voor de echte naturisten. Kortom we zien het ieder jaar erger worden, en er word gewoon niet opgetreden. Ik zeg maar de parkeerplekken dusdanig duur dat er continu toezicht geplaatst kan worden

Naaktstrand Bussloo

10-04-2018
We komen al vele jaren om naakt te recreƫren op Bussloo, en hebben met de jaren veel zien veranderen, voor ons gevoel zit de handhaving met de handen in het haar gezien er al die jaren niets tot nauwelijks iets is veranderd op het met name links gelegen terrein, na 16.00 uur middags gaat een ieder los, en zijn er geen grenzen op seksueel gebied, onder invloed van geestverruimende middelen komen veel stellen aan hun gerief, wij zouden het niet erg vinden als er camera toezicht zou komen, zodat een ieder die zich misdraagt op de korrel genomen word en kan worden bekeurd, ontkennen is er dan niet bij, het ligt namelijk vast.

groetjes Johan.

Naaktstrand Bussloo

17-07-2010
Busseloo is een heerlijk en erg netjes naturisten gebied waar we regelmatig met onze kids komen.

mocht er toch wat gebeuren waar men zich aan stoort,maar daar dan gewoon melding van.

wij genieten hier nog steeds!!!

Roy
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.057