Naturismegids

Recensies van john

Isabellagriend (bij Oolderplas)

22-04-2013
Ik ben vorig jaar verscheidene malen te gast geweest op het naaktstrand en heb heerlijk genoten van de natuur en de zonnige temperaturen.

Als de zon deze week haar best doet zal ik voor dit jaar weer een eerste bezoek brengen en verheug mij nu al om gelijk te zijn met de andere natuurgenieters en de weelderige omgeving.

Enige hinderlijke taferelen van mannelijke bezoekers heb ik tot nu toe niet waargenomen.

Voor Roermond en omstreken is deze plaats voor naturisten een echte aanrader. Jezelf geheel vrij voelen.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

03-10-2011
Ik heb gisteren, op een uitzonderlijk zomerse zondag in de herfst, voor het eerst een bezoek gebracht aan het naaktstrand en met een lange wandeling kennis genomen van al hetgeen daar aanwezig was.

Je kon voelen dat de mensen, die massaal aanwezig waren, met hun naakte lichaam genoten van de natuur, de zon en de omgeving. Ook velen die naakt een wandeling maakte door het natuurgebied straalde duidelijk een vrijheid uit en gaven aan niemand enige aanstoot van onbegrip.

Van de aanwezige gay's heb ik geen gedragingen waargenomen die ook maar enigszins hinderlijk noch aanstotelijk voor anderen waren.

Vanaf volgend jaar zal ik zeker in de zomerse periode meerdere keren een bezoek brengen om zodoende met een natuurlijke uitstraling van het lichaam een eenheid te vormen met en te genieten van de vrije natuur.

Een echte aanrader voor iedereen die graag naakt en ongestoord van de natuur wil genieten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045