Naturismegids

Recensies van K. Lanser

Camping Millefleurs 3 Etoiles

21-04-2013
We hebben Camping Millefleurs genomineerd als beste naturistencamping 2013 in de ANWB verkiezing. We kregen een berichtje terug van de ANWB dat ze enorm veel reacties hebben gekregen om Millefleurs te nomineren. Binnenkort zal vast en zeker de ANWB langkomen om dit ook zo te 'ervaren'.

Waarom genomineerd? omdat we bijna alle naturistencampings in Frankrijk bezocht hebben. Voor ons is deze camping het mooiste én gezelligste naturistenplekje in Frankrijk; een stukje paradijs op aarde.

Reserveer wel want de camping staat vrijwel het hele seizoen vol! Maar dat vonden we achteraf ook helemaal niet gek. Het mooie is, je merkt daar dus helemaal niets van.

Millefleurs, het mooiste stukje Frankrijk met veel zon en prachtig uitzicht op de Pyreneeën en krijgt bij deze van ons een 10+ !

Het is de mooiste vakantie geweest in meer dan 20 jaar kamperen in het mooie Frankrijk !

Camping Millefleurs 3 Etoiles

01-01-2011
Een werkelijk geweldige, zeer voordelige betaalbare camping voor jong en oud!!! Een grote, op houtgestookte sauna een sfeervol, klein zwembad, 's ochtends vers brood door de bakker gebracht en gratis! wifi internet. Een fabelachtige 'Oostenrijkse berg omgeving', lieve, zeer behulpzame eigenaren en deze eigenaren koken ook nog eens een fantastisch diner voor maar EUR 12,- wat in onze ogen gewoon niet kan. Extreem schoon sanitair.

VOOR IEDERE ECHTE NATURIST EEN ULTIEME AANRADER !

Volgend seizoen blijven we i.p.v.
1 week 4 weken. Tot dan. Kevin Lanser
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05