Naturismegids

Recensies van Familie M

Naturistforeningen Fyn

17-03-2013
We hebben meerdere keren op deze camping gestaan en denken er met veel plezier aan terug. Honden zijn zeer welkom echter de laatste keer dat we er waren waren er zoveel honden dat het niet prettig was omdat sommige mensen hun honden te weinig uitlieten waardoor er veel gefrustreerde honden bij de tent zaten. Veel blaffen.
Voor kinderen worden activiteiten georganiseerd als er meerdere kinderen zijn. Gemiddeld waren er tijdens onze vakanties 2-5 kinderen dus echt veel hebben wij er niet van gemerkt. Wel zijn de mensen heel aardig en ze willen alles voor je doen. Jammer genoeg zijn ze niet altijd goed te verstaan als je geen Deens spreekt. :)
Zowel voor een rustige vakantie als een actieve vakantie zijn er veel mogelijkheden. In de afgelopen jaren hebben we de diverse eilanden te bereiken met veerbootjes bekeken/gefietst en we hebben er legio mooie dingen gezien.
Al met al op een paar punten na een echte aanrader.

Lyngboparken

17-03-2013
Wij voelden ons op deze camping opgesloten. Brrr, we voelden ons in een gevangenis zitten. Voor kinderen weinig tot niks te doen en heeeeeeeeel veeeeeeel regeltjes. Wij hadden hele gezellige buren vandaar dat we het twee dagen langer hebben uitgehouden. Toen zij weggingen hebben wij onze tent zonder opruimen zo in de auto gekiept (een grote de waard tent)hebben een andere camping gebeld of we daar terecht konden en zijn vertrokken. Beslist geen aanrader deze camping.
De omgeving heeft wel leuke bezienswaardigheden maar dat is de camping niet waard.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.062