Naturismegids

Recensies van fam. Terleurgesteld

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

16-07-2012
Wat een mooi uitzicht! Zo is afwassen niet erg... Een mooie warme tijd gehad op Castillon.

Prima:
-grote plekken
-ruim terrein
-Nederlandse eigenaren
-correcte behandeling in de receptie
-vers brood 's morgens

Goed:
-sanitair (gratis warm water)
-zwembad (koud maar schoon)

Minder:
-herrie 's avonds vanuit de kantine
-niet altijd even vlakke plaatsen met veel stenen
-stroompalen ver van de plek (neem laaaange kabel mee)

Na 3x een verblijf op Castillon valt ons op dat het publiek aan het veranderen is. Zonder waarde oordeel wordt het meer een "commerciele camping". Ik denk dat de eigenaren daar aan mee werken door veel gezelligheid te organiseren in het restaurant. Dat geeft alleen wel de nodige overlast op het terrein. Daarbij loopt er veel personeel rond. Wanneer na 10 dagen brood halen nog steeds gekeken wordt of je net aangekomen bent is dat niet een warm gevoel. Gelukkig weet de meneer van het restaurant dat ruimschoots goed te maken door het groentepotje van onze baby 's middags telkens op precies de goede temperatuur te verwarmen :)

Het "tweede" sanitairgebouw kon met moeite de hoeveelheid kampeerders aan, hetgeen resulteerde in regelmatig lauwe of koude douches. Ook de schoonmaak liet met de drukte wat te wensen over, maar het was niet enorm vies.

Voor kleine kinderen is er maar een gelegenheid tot badderen en dat is in het sanitairgebouw bij het restaurant. Een beste wandeling met ukken.

Officiele speelgelegenheid is er bij het restaurant, maar de kids konden zich uitstekend vermaken met alle stenen op de plek en op de weg.

Al met al zeker geen slechte camping!

We zijn heel benieuwd hoe Castillon zich verder gaat ontwikkelen en welke weg ze inslaan na de opstartfase en alle publiciteit.

Domaine de la Sablière

16-07-2012
Slik, kom je na een lange reis aan op de bestemming kan er in de receptie niet eens een groet af. Alleen "naam" en "adres". Vervolgens krijg je polsbandjes (!) en een plattegrond met wat lijstjes welke plaatsen er nog vrij waren. Na een tijdje zoeken hadden we wat beneden bij het riviertje gevonden.
Let op: Er is daar geen mobiel ontvangst!
Verder zijn daar alle plaatsen individueel en vrij donker, zodat er weinig tot green gras is. Bij het inpluggen van het elektra viel het onderste klepje van de kast open waardoor alle elktra bloot lag. Levensgevaarlijk voor de kids.
Op de site staan diverse kortingspercentages. Deze waren bij de receptie niet bekend. Engels werd er niet gesproken.
Eerst zou het bedrag Euro 54,- zijn per nacht. Na wat Nederlandse vraagtekens die ze wel begrepen werd het Euro 44,-. Na het zoeken van de kortingspercentages (zou 35% moeten zijn) werd het bedrag Euro 37,- per nacht. Mijn frans is te slecht om een en ander voor te rekenen...
Al met al geen leuke ervaring op Sabliere.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046