Naturismegids

Recensies van Henk en Anneke

Le Haut Chandelalar

02-07-2012
Net terug van 10 dagen op deze heerlijke camping. Een verademing na 2 zeer volle Provence campings. Die stonden vooral vol met caravans terwijl op HC de (echte) tentkampeerders nog in de meerderheid zijn, dat geeft echt een andere sfeer. Genoten van de rust, het zwembad en de heerlijke en gezellige maaltijden. Niets dan lof, wij komen hier zeker terug!

Domaine des Lauzons

28-05-2013
We waren jarenlang trouwe bezoekers van les Lauzons. Mooie ruime camping, prachtig uitzicht, uitstekend sanitair, vriendelijke behulpzame eigenaren.
Dat geldt nog steeds, nieuwe eigenaren zijn zeer vriendelijk.
Maar vorig jaar kwam de afknapper, toen eigenlijk overal geasfalteerd was en de plekken bereikbaar zijn voor en dus bezet zijn met caravans. Wij werden geacht onze tent in zo'n caravanrijtje zetten, tussen de schotelantennes en de zoemende laptops. De camping was in juni dus al helemaal vol en de mooie tentplekjes niet meer beschikbaar. Jammer! Zal de toekomst wel zijn, maar niet die van ons!

Terme d'Astor

28-05-2013
Inmiddels jaren geleden, maar voor ons een camping van eens maar nooit weer!
We hadden bij een vorig kort bezoek een prachtige plek gezien en die voor onze volgende vakantie geboekt en deels aanbetaald.
Leek top. Wie schetst onze verbazing als 'onze' plek bezet lijkt en de eigenaar niet van zins was daar iets aan te veranderen. We kregen een andere (veel mindere) plek aangeboden waar we onze grote tent op 4 haringen opgezet hebben en de volgende dag ogenblikkelijk zijn vertrokken. (Gelukkig wel ons geld terug gehad)
Nooit meer Terme voor ons! Wat een afknapper.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.039