Naturismegids

Recensies van Ecto

Sportcomplex Het Marnix

27-05-2012
Het Marnix heeft twee zwembaden. Het naturistenzwemmen is in het doelgroepenbad. Het is er erg druk en het water is warm. Ik maak als naturist daarom geen gebruik meer van dit zwemuur en ga liever met zwembroek zwemmen in het andere bad (25 meterbad) waar het dan 'banenzwemmen' is. Het is er rustiger en het water is iets kouder waardoor je minder gaat zweten.

Sportfondsenbad Oost

01-11-2013
Update: Het is nog steeds lekker druk op zondagochtend.
De laatste tijd zijn er gemiddeld zo'n vijf borstcrawlzwemmers en ongeveer twee schoolslagzwemmers in de snelle baan aanwezig. Er wordt nu in een hoger tempo gezwommen. Nog een paar borstcrawlzwemmers erbij en we hebben een aparte borstcrawlbaan...

Brediusbad / openluchtzwembad

27-05-2012
Rustig, water is lekker (niet zo warm als een binnenbad), goede mix van gekleed / bloot. Ik las vandaag op de website van het stadsdeel dat er vanaf juni 2012 waarschijnlijk alleen nog van 07.00 tot 08.00 naakt gezwommen mag worden. Vanaf 08.00 tot 09.00 is alleen nog gekleed. Zou iets te maken hebben met het doelgroepenzwemmen vanaf 0900.

Sportfondsenbad Oost

27-05-2012
In de winter erg druk. Door het vroege tijdstip op zondagochtend komen er veel ouderen. Ze zwemmen erg langzaam en kletsen veel met elkaar. De sfeer is goed. Er is 1 baan voor snelle zwemmers. Er is geen aparte baan voor borstcrawl zwemmers. De snelle baan wordt gebruikt door snelle schoolslag zwemmers en (langzame) borstcrawl zwemmers. Er is in deze baan veel snelheidsverschil waardoor je niet echt lekker in een vast tempo kan zwemmen. Ondanks dat het niet echt geschikt is om serieus banen te zwemmen, is het toch fijn dat er een zwemuur voor naturisten is.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.067