Naturismegids

Recensies van Noaberschap

Naaktstrand Bussloo

25-05-2012
Ik wou altijd nog eens naar een ander naaktstrand, maar kom toch altijd weer 'hier' uit, waarom? Omdat ik het hier ken en vaker ben geweest, ik weet wat me te wachten staat, een mooie relaxte, gezellige (hopelijk mooi weer) dag.

Ik ga morgen weer, toch als ik al die reacties lees heb ik toch wel een beetje een naar gevoel om hier heen te gaan. Ik ben namelijk een man alleen, die er van houd om soms wel eens alleen uit te gaan, zo ook morgen.

Nu hoop ik (van harte) niet dat ik een stempel krijg van 'vieze gluurende man,'want dat ben ik zeer zeker niet. Ik wil graag genieten van de zon en lekker relaxen. Ik zou het harstikke leuk vinden om een praatje aan te gaan met wie dan ook.

En ja, ik ga niet recht liggen en ook niet links, hahaha! Mooi bij de kiosk, kan ik in het midden van de middag een grote ijsco halen.

Prima Bussloo, ga zo door!

Zilverstrand

27-05-2012
Geen idee hoe het hier is, ondanks de positieve en soms wat negatieve berichten wil ik het toch een keer bezoeken. De omgeving is top en het ziet er allemaal keurig uit.

Ik ben zelf een nette naaktstrand bezoeker, die regelmatig naaktstranden bezoekt. Ik hou ervan om regelmatig andere naaktstranden te bezoeken. Maar hier mijn probleem....

Hoe kom ik hier op dit strand met het openbaar vervoer? Een stuk lopen is voor mij geen probleem hoor, een half uurtje lopen is prima. Iemand nog suggesties? (Ik kom uit Almelo)

Naaktstrand Bussloo

26-05-2012
Ben vandaag geweest,om eerst effe te checken hoe het nu is daar. Ik ben hier 5 a 6 jaar geleden vaak geweest...

Ik ben eerst in het midden gaan liggen, en dat was wel oke. Gezinnen met kinderen en ook wel een paar stelletjes. Niks geen last van pottekijkers.

Toen even aan het linkse gedeelte gelegen, was wel een stuk rustiger moet ik zeggen, dat vond ik ook wel weer fijn. Mooi klein strandje erbij. Maar op de meeste plekken was het gras ZEER hoog, sommige mensen lagen er gewoon tussen, nou, mij niet gezien.

Ook nog even op het rechtse gedeelte gelegen, was een bedroefenis zeg, totaal niet druk en wat een zielig veldje met meestal droog lang hooi. Totaal geen beschutting en het was al zo warm. Nee, hier mag wel wat aan gedaan worden.

Al met al toch een reuze top dag gehad, ik kom er zekers weer! en Nicolos... Ik denk dat voor jou het beste is om op het middelste gedeelte te liggen, niks geen poespas daar.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.044