Naturismegids

Recensies van Martial & Clairette

Nature et Soleil de Normandie

02-10-2011
Wij bezochten de camping in augustus 2011. Via onze TOMTOM was de camping vrij gemakkelijk te vinden. Je moet je komst melden door een ruk te geven aan een handvat die via meters ijzerdraad en katrollen ergens op het terrein een klok doet klingelen. We werden ontvangen door een vriendelijke mevrouw. Officieel zijn er maar 5 kampeerplaatsen, maar in werkelijkheid zijn er minstens 20 ingerichte kampeerplaatsen met elektriciteit. Er waren ook geen vaste staanplaatsen voor de leden van de club.
Jammer genoeg moet je voor brood elke dag zelf naar het dorp. In de gemeenschappelijke ruimte ligt het vol met documentatie over de streek. Deze ruimte was bijna altijd afgesloten en er hing een bordje met de vermelding "nous sommes à la piscine".
Wij vonden het vervelend om de terrein verantwoordelijke uit zijn/haar zetel te halen om de documentatie te kunnen bekijken. Het zwembad zag er prima uit maar was wegens de slechte weersomstandigheden steeds afgedekt. De luxe van het zwembad stond ook in schril contrast met de inrichting van het sanitair. Er waren 2 toiletten (buiten) waarvan op de rechtse deur vermeld stond dat je beter het linkse toilet kon gebruiken, omdat dat beter doorspoelde! Ook over het sanitair gebouw valt wel het één en ander te zeggen. Het was proper gepoetst maar niet meer van deze tijd. Overal lekkende kraantjes en schimmelhoekjes. Dringend aan een opfrisbeurt toe. Om Caen en Bayeux te bezoeken is het een goede uitvalsbasis. Wanneer men echter de invasiestranden wenst te bezoeken ligt het eigenlijk iets te ver af.
Martial

Athena Ossendrecht

06-08-2014
Mooie camping. Ruime vlakke caravanplaatsen met ruim voldoende stroom. Zeer vriendelijke en behulpzame mevrouw aan de receptie. Het sanitair was altijd picobello gepoetst, maar muntjes om warm water te bekomen,verhogen in feite ongemerkt de kampeerprijs.
Men moet zelfs 10 cent bij de hand hebben om een teiltje afwaswater te bekomen.
Het terras en de bar zijn prima. De wifi verbinding is gratis en werkt uitstekend. Goede vriendschappelijke sfeer op de camping. Met de vaste gasten klikte het ook direct.
Mooi zwembad. Er is geen winkeltje op de camping, maar in de onmiddellijke omgeving zijn winkels genoeg om boodschappen te doen. De chinees uit Ossendrecht komt zelfs op bestelling aan de poort leveren. In het hoogseizoen worden tweemaal in de week gemeenschappelijke maaltijden geserveerd. De openingsuren van de bar zijn blijkbaar ruim te interpreteren. Vermits men met vrijwilligers of vakantiejobs werkt, is de bar soms niet open op de vermelde uren of is open buiten de vermelde uren. Dat is uiteraard een detail, die niks afdoet aan de gezelligheid van de camping.

Nieuwe toegangspoort met een code. Werkt prima en geeft een veilig gevoel. Het is zeker een camping om nog terug te komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.048