Naturismegids

Recensies van Marit

Camping Relax-Nat

30-08-2011
Het is een mooie camping. Goed en talrijk, schoon, sanitair. Fijne douches en prettig personeel. Wel veel spanjaarden, maar na het weekend en buiten het seizoen), wij zijn er eind augustus, wordt het rustiger. Het zwembad is fijn.
Wel weinig privacy op de plaatsen, niet heel veel natuur op het terrein, eigenlijk alleen bomen. En hordes, hordes, mieren, overal, zelfs in de auto via een klein gaatje zijn ze naar binnen gekomen. Dat is minder.

Le Pas de Ceilhes (Les Grifouls)

23-04-2016
Pas de Ceilhes is echt prachtig, veel natuur, ruime plaatsen en wandelen op het terrein (en ook daarbuiten maar dan gekleed). Een gezellige sfeer waarbij je kunt kiezen wat meer 'in de loop te staan' of juist op een wat rustiger veld.
Zwembad dat gevuld wordt door de bron en daardoor lekker fris (soms wat koud) is.
In het hoogseizoen komt de bakker langs, die ook groenten en andere producten verkoopt. Stroom via zonnecollectoren en sinds kort ook wifi in de 'salles des jeunes'

Camping Relax-Nat

31-08-2011
Vond het al met al toch een prettige camping. Door de weeks is het mooi rustig, maar in het weekend wel veel lawaai (oordoppen mee!). De mensen bij de winkel-bar zijn ontzettend aardig. Lekker zwembad, groot en met schaduw en gras.
helaas wel veeeeeel mieren. Ze komen overal: tip: zet je kampeertafel in bakjes (bekers) met water dan komen de mieren niet op tafel. Tafel in de schaduw, eten erop. Klaar.
Heel mooie wandeling (4,5 km) naar half textiel-half naakt strand. Kun je niet naakt heen wandelen, is niet gepast. Je kunt er ook met de auto in de buurt komen. Erg mooi.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04