Naturismegids

Recensies van Ferry

Spaarnwoude

28-12-2007
In het recreatiegebied Spaarnwoude, achter de golfbaan is een mooie plek gecreerd om lekker naakt te zonnen. Het is een grote ovaalvormig grasland, omringd door bebossing en in het midden een behoorlijk grote vijver c.q. plas.
Voorheen lagen aan de voorkant de zonaanbidders, en aan de overkant van het water de mensen die op zoek waren naar wat meer spanning. Die laatste groep kan dus (ook) daar niet meer terecht door het verbod om zich in de "bosjes te begeven en op te houden"

Zilverstrand

28-12-2007
Tja, het inmiddels veelbesproken Zilverstrand.....
Heeft zelf de nationale pers gehaald doordat het strand zich had ontpopt tot het Sodom&Gemorra!!

Okay, het liep wel een beetje uit de klauwen, sommige gasten maakte het een beetje te gek, en terwijl vaders met hun kinderen "juist" daar moesten gaan rondlopen (hadden de vaders ook iets te zien) werden de kinderen geconfronteerd met dingen die ze gewoon nog even niet moeten zien.
Op het eerste gedeelte bevind zich het "Famillie strand" Daarna, gescheiden door bosjes" komt het wat meer avontuurlijker gedeelte. Want je kunt wel al het groen weghalen en continu controles houden... je houd het toch niet tegen.

't Twiske / Baaiengat

28-12-2007
Het Twiske heeft een mooi en goed naaktgedeelte.
Het eerste "eiland" is voor textiel, het tweede eiland was voor de "friemelaars", maar door de aanscherping van de wet op openbare zeden is het voor laatsgenoemden nauwelijks nog mogelijk om zich met hun hobby bezig te houden. Alle struiken die er voor zorgde dat niemand last had van wat zich daar afspeelde is weggehaald, dus bleef er een braakliggend terrein over. De activiteiten zijn dus nu gewoon naar het volgende (prachtige) eilandje verplaats. Wellicht is dat in 2008 ook veranderd in een groenloos stukje aarde!!

Amsterdamse Bos

28-12-2007
Is er in het Amsterdamse Bos dan een plek voor naturisme?
Ik weet wel dat aan de overkant van het nieuwe meer (Oeverlanden) een groot en mooi gebied is waar naakt gerecreerd wordt, maar dit is voornamelijk door mannen (homo's) en avonturiers.
Er komen ook vrouwen en stellen, zowel voor gewoon zonnen of met andere bedoelingen.
Het is een mooi en ongerept natuurgebied en als je ook nog geinteresseerd bent in Schotse Hooglanders heb je absoluut de tijd van je leven!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.044