Naturismegids

Recensies van Jan

Familiensport- und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg

08-08-2011
Groot terrein met veel bos, maar gelukkig voor ons konden we met onze tent op een open grasveldje dichtbij het water staan.
eerst een paar dagen alleen, heerlijk rustig, daarna wat meer tenten en dan wordt het wat krapjes.
Pluspunt is dat je bij het restaurant brood voor de volgende dag kan bestellen, scheelt weer een rit naar het dorp en die tijd kan je benutten om 's morgens meteen uit je bed het meer in te duiken, nou ja duiken.... je moet ca 20 meter het water in lopen voor je een lekkere zwemdiepte hebt, maar dan is het ook heerlijk, er gaat niets boven zwemmen in natuurwater!
Mooie steden in de omtrek, Dresden natuurlijk, maar ook Meissen en Moritzburg met z'n jachtslot midden in het meer zijn het bezichtigen waard en ook prima befietsbaar.
Al met al een locatie waar we zeker een naar terugkeren, ook al vanwege de zeer vriendelijke mensen daar. (en ook op de andere terreinen waar we geweest waren)

Bund der Natur- und Sonnenfreunde Giessen

08-08-2011
Mooi terrein, vriendelijke mensen, die je graag iets over de omgeving vertellen.
Het terrein zelf is rustig, maar vooral 's nachts hoor je duidelijk de autobahn, of bij andere wind de spoorbaan, als je daar gevoelig voor bent, oordoppen meenemen.
Verder heel leuk gezwommen en gevaren op de Lahn.
Sanitair eenvoudig maar prima schoon.

Naturistensportbund Kassel e.V.

08-08-2011
Leuk verenigingsterrein,wij stonden op het bovenste terras, was wel even een stukje lopen naar het sanitair en daarna weer bergop, maar het uitzicht was prima. Vriendelijke mensen en een mooie omgeving. We hadden fietsen mee met een gewone 7-versnellingsnaaf, maar daar konden we hier niet mee fietsen, te steil voor ons.
Verder een leuk terrein om een kleine week te verblijven.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047