Naturismegids

Recensies van Hil

Fontana Resort Bad Nieuweschans

16-07-2011
Heb hier al een paar keer een bezoek aan gebracht en het is werkelijk super, hier kom je goed ontspannen vandaan, vooral de bron totaal arrangementen zijn heel goed, een hotelovernachting erbij boeken is zeker een aanrader. Zo in je badjas richting het kuur- en saunacomplex lopen. Vooral het kuurbad erbij is echt ideale combi. Veel behandelingen mogelijk, aanrader is de opgieting in de grote sauna, voor de echte Die Hard saunaganger!!!Ik kan geen dingen opnoemen die ons niet bevielen, het eten is er heel goed, ook in de brasserie en vriendelijk behulpzaam personeel. Het is niet overbevolkt met gasten.

Komen hier regelmatig terug

De Vrije Vogels

14-09-2015
Deze mening alleen op basis van paar keer dagbezoek in de zomer.

Voor kinderen heel leuk, veel speelmateriaal en klimtoestellen, mooi badje voor de allerkleinsten, grote ruime zwembad wel vrij koud vooral in het begin van het seizoen, beetje "retro" kantine waar van alles te krijgen is voor redelijke prijzen, grote groepen ons kent ons gehalte maar dat heb je al snel met veel vaste bewoners op een camping, op zich een aardige sfeer, in de buurt is ook veel te doen, steden als Medemblik, Enkhuizen en Hoorn bekijken, en het Stoommachinemuseum en Zuiderzeemuseum bezoeken zijn zeker een aanrader.

Maar dan! Er is een onwijze konijnenplaag op het terrein wat resulteert in veel konijnenkeutels, pisgeur en kuilen op de zonneweide bij het zwembad, heel smerig vooral met erg kleine kinderen niet fris wan het plakt soms aan je voeten, konijnenkeutels ook in het kinderbad zien drijven, bah, ook bij de speeltoestellen rennen de concurrerende rammetjes achter elkaar aan en de urine sproeit dan in het rond want het is er overbevolkt, laat een jager wat vaker buiten het seizoen de konijnenstand terugdringen.

Ook lopen er diverse eenden die erg tam zijn geworden en die roven je tas met eten leeg, en poepen de zonneweide onder, mijn dochtertje ging achter ze aan om ze weg te jagen maar werd daar op niet echt aardige wijze over aangesproken door een campinggast op het terras.

Val Drôme Soleil

30-07-2013
In juli 2013 met vouwwagen een week hier gestaan, mooi terrein en heel vriendelijke ontvangst van de eigenaar duidelijke uitleg, ook kregen wij een handige map met de regels en allerhande uitstapjes die je in de buurt kunt doen. Leuke kinderdisco, en gezellige gezamenlijke maaltijden, aanrader is de Indische avond. Je kan overal aan meedoen maar niets is verplicht, dat voelde ook zo. Handig kaartsysteem voor consumpties, superschoon gepoetst en net sanitair. Prachtige omgeving, s'avonds rustig alleen op zaterdag kun je nog wel s wat muziek horen maar dat is op tijd afgelopen en dat weet je ook van te voren, ook zijn er af en toe bosuilen op het terrein te horen, heel bijzonder.

Eigenlijk geen negatief woord over deze camping, tuurlijk veel Nederlanders ik vind dat je een camping daar niet op moet afrekenen. Alleen was onze plek vrij schuin waardoor we de vouwwagen niet goed recht konden zetten, maar met blokken hout kwamen we een eind ;-)

Leuk om nog een keer terug te komen, het was leuk om op jullie terrein gast te zijn.

La Genèse

15-07-2013
Wat een lawaaicamping!! Aangekomen was de receptie al dicht en mochten van de ober in het restaurant een plek gaan zoeken, gingen op de prairie staan, en om 22 uur werd het feest. Keiharde muziek van de camping aan de overkant, veel gejuich en geklap. Duurde tot ruim3 uur niet echt fijn met 2 kids in een tent. Heb hier melding van gemaakt en kreeg te horen dat ze al meermalen de politie erop af hebben gestuurd tot nu toe zonder resultaat.

Volgende dag zijn wij verhuisd naar le sauvage, mooie plekken onder de bomen haring aan haring, wel iets rustiger maar vaak in de avond veel lawaai uit sanitairgebouw door pubers die langdurig onder de douche stonden te lachen en gillen, sanitair ronduit smerig. Geen regels op deze camping erg jammer want het is een mooie plek, wel lekker eten voor goede prijs maar tot slot even aan de rivier ff lekker zwemmen met de kids staat er een man met een cockring voor mijn neus.....
Wij kregen het gevoel dat niet iedereen daar voor het naturisme
komt realiseer dit als je met kinderen heengaat

Thermen Sauna de Bongerd

16-07-2011
Toch maar eens een reactie schrijven, ik was een veelvuldige bezoeker van deze sauna, door veranderde gezinssamenstelling kom ik er niet zo heel vaak meer.
Maar ze timmeren goed aan de weg, het is er heerlijk, lekker ruim buiten grote zonneweide en ze vernieuwen ook constant, infraroodsauna erbij wat nieuw tegel- en schilderwerk, en lekker maar eenvoudig eten.

Cor en Jolanda ga zo door!!!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.061