Naturismegids

Recensies van Y. Bach

Camping Naturiste La Clapère

14-03-2007
La Clapere is een terrein waar je met kinderen in alle leeftijden kunt komen. Kleinere kinderen spelen in de rivier met stenen. Oudere kinderen springen van de hoge rots de rivier in waar hij een stuk dieper is. Langs de rivier mooie plekken. Zwembad is groot. Klein winkeltje waar je ook vers brood kunt halen. Vanaf dit terrein rijdt je zo Spanje in en kan je bv. een bezoek brengen aan het Dali museum of zelfs Barcelona.

Devèze

14-03-2007
Mooi rustig terrein met ruime plaatsen. Franse (club) kern aanwezig. Ook veel Nederlandse gasten. Er is een klein winkeltje waar ook vers brood opgehaald kan worden. In de buurt leuke dorpjes. Het terrein heeft plaatsen met zon/schaduw. Het zwembad is mooi en er is ook een groot meer waar in gevaren of gevist kan worden.

Les Grands Chênes

14-03-2007
Le Grand Chenes ligt in een gebied waar veel leuke dorpen en stadjes liggen. In deze toerische omgeving ligt de camping heel rustig en in het groen. De Franse eigenaren hebben met veel zorg en creativiteit hun terrein ingericht. Het terrein is m.n. geschikt voor mensen met kinderen tot ongeveer 10 jaar en mensen zonder kinderen. Schoon sanitair dat prima onderhouden is.

Arnaoutchot (Arna)

14-03-2007
Arnaoutchot is een prima terrein als je de atlantische kust wilt bezoeken. Er wordt veel georganiseerd, maar met de zee alleen kan je je ook goed vermaken. Wel de vlaggen in de gaten houden, want de zee kan gevaarlijk zijn. Er is een bewaakt strand bij de camping. Het achterland biedt niet veel bijzonderheden, maar als je houdt van fietsen/ montainbiken kan je er veel op uit.
De plekken zijn heel verschillend van ruim tot wat kleiner. van te voren reserveren in het hoogseizoen is nodig.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04