Naturismegids

Recensies van Daloni

Camping Valalta

01-07-2011
VALALTA is een super-camping! Wij komen er regelmatig en genieten van het zwembad, de 7-restaurantjes waar soms ook gedanst kan worden....de prachtige uitzichten enz, enz.
Wij wisselen 't echter wel af met andere campings in Kroatië
zoals Ulica en Solaris en natu-vakanties in heel Frankrijk. Op deze manier heb je ieder jaar toch weer een heel andere vakantie. Daarnaast staan we het hele seizoen op Natupark Het Verlaat in Valthermond (Dr.). SUPER ! Google maar eens!
Mooie ruime plekken en ze verhuren hier ook stacaravans, tenten.

Camping Ulika

01-07-2011
Wij komen al jaren op Ulika; zowel voor de oorlog van 1991 als er na. Mooi zwembad en tennis- en boule-banen. Ook zijn er mooie plateau's gemaakt aan zee. Je kunt er voor weinig geld heerlijk eten en je hebt er een prachtige zonsondergang!
Het is een genot om tegen de avond naar Porec te gaan om een terrasje te pikken en daarna ergens lekker te gaan eten.
Zó gezelliiiiiiiii!

Classe village FKK: Camping & Bungalow Parc

01-07-2011
Wij stonden er in het voorjaar van 2010 ongeveer 1 week.
Hebben het er prima naar de zin gehad. Inderdaad een heel leuk zwembad waar we trouwens maar 1x hebben gelegen,prima douches en toiletten en je bent zo op het heerlijke zandstrand. Hebben Ravenna, Rimini en San Marino bezocht.
De enige pech dat wij hadden was, dat wij om precies 13u aankwamen ze de receptie tot 15u gingen sluiten, zodat wij 2uur op de parkeerplaats moesten wachten. En we vonden de armbandjes ook niet prettig want die konden niet af. Daar moeten ze iets anders op verzinnen.
Maar desondanks vonden we het een fijne camping.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05