Naturismegids

Recensies van Freddy Clezoer

Euronat

30-06-2011
Bezoek aan EURONAT eind juni.
Er zijn zowel goede (+) als slechte (-) punten.
(+): groot terrein zodat men er kan verblijven zonder contact te hoeven maken met anderen; mooie grote verwarmde zwembaden; in groene omgeving gelegen; met kan alles verkrijgen (wel duur) zonder het terrein te hoeven verlaten; mooie fietspaden in de omgeving; groot zandstrand; grote vlakke plaatsen; water en elektriciteit op iedere plaats;

(-): er is niets te beleven in de omgeving; gevaarlijke hoge dennenbomen (zeeden) met dikke zware denappels die schade kunnen veroorzaken als ze neervallen, ook dennenhars- neerslag; onvriendelijke securitieman; dure bediening, men vraagt €2,5O extra per bediening, maar men kan het ook zelf afhalen aan de toog, wat velen doen; WIFI zeer duur; lang aanschuiven voor brood slechts vanaf 8 uur 's morgens verkrijgbaar en 's avonds sponsachtig oud brood; Vaak koude en sterke onaangename winden; geen animatie in juni; WC-papier vaak op.

Camping La Source Saint-Pierre

02-04-2008
We waren 3 weken (eind juni begin juli 2007) op deze camping.Rustige camping ook in het hoogseizoen. Minder geschikt voor kinderen omdat er voor hen weinig te doen is. De rivier Hérault vlak bij de camping is gevaarlijk diep voor niet-zwemmers, al vlak bij de oever gaat het stijl dieper. Maaltijden duur in verhouding met de kwaliteit.
Weinig (bijna geen) animatie of sportactiviteiten, ook voor volwassenen. Enkel petanque. Possitief is de rust en ook de schaduw van de hoge bomen. Wel moeilijk voor satellietontvangst. Grote winkels zijn niet veraf (max 4km) in Gignac of Aniane. Vriendelijk personeel. Sanitair voldoed ruimschoots. Ook warm water voor afwas en douche in het hoogseizoen (dit laat op veel andere campings vaak te wensen over).
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.057