Naturismegids

Recensies van Joan

La Plage des Templiers

12-06-2011
Wie weet of de camping vanaf 20juni zeker open is?
Hoe is de toegangsweg ernaar toe? Steil? Wij hebben vorig jaar een vervelende ervaring gehad met de caravan toen we vanaf camping Feyererolles aan de ceze weer omhoog moesten. De priveweg was te steil, de auto trok t niet. Er moest iemand uit het dorp komen met een 4-wiel drive en voor 100 euro heeft hij de caravan naar de openbare weg getrokken. Liever niet weer zo.

L' Églantière

16-07-2012
Dit was ons eerste bezoek op L'Eglantiere.We zijn er de eerste 11dagen van juli geweest.Het was er opvallend rustig nog geen 15% bezet.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Sanitair erg gedateerd, maar wel goed warm water en geen klachten over de schoonmaak. De aankomstweg was goed, maar de weg die je moet nemen bij vertrek was een ramp,veel diepe kuilen.Buiten de camping bleek een stang van het fietsenrek gebroken.Vooraf hadden we ons niet op de hoogte gesteld van de kampeertarieven omdat een bezoek niet in de planning lag. Bij betaling stuitte met name het hoogseizoentarief ons tegen de borst en de 6 euro per dag voor elektriciteit is te veel. No value for money.
Wil je de bergen in dan zul je toch op zijn minst eerst 50km moeten rijden.

La Haute Garduère

06-06-2011
Een vraag wij wilden in juni naar La Haute Garduere, is de toegangsweg echt zo beroerd zodat het met caravan bijna niet te doen is? Wie kan hier eerlijk over antwoorden? Vorig jaar hebben we een vervelende ervaring met een toegangsweg in de ardeche gehad dus liever niet weer

Joan
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046