Naturismegids

Recensies van annie

Camping Pizzo Greco

21-05-2011
we zijn er nu 21 mei 2011. er zijn weinig mensen. maar als iedereen er is dan is het overvol. we hebben het gezien en komen er nooit meer terug.

Domaine de Lambeyran

29-08-2018
Camping is per direct gesloten.
Augustus 2018.

Moulin de la Ronde

08-08-2016
Floor,
Denk niet dat je een kaart nodig hebt. Als je dat maar zegt bij binnenkomst. Het zijn zulke vriendelijke mensen.
Wij zijn er a.s. zondag voor paar dagen.

Le Clos de Ferrand

28-06-2013
V.a 14 mei tot 8 juni bij Paul en Dominique geweest. We blijven nooit lang op een camping. Maar ook wel vanwege het slechte weer in frankrijk hier blijven hangen.
Het zijn SUPER aardige mensen. Heel bereidwillig. De bomen zijn ingekort, waardoor het een ruimer terrein lijkt. 's Zomers is er daardoor minder beschutting. Blijft veilig terrein door het hek erom heen. Je kunt er nu ook in het restaurant simpel eten. Ze zijn er heel erg aardig.

Le Clos de Ferrand

27-06-2011
Goede camping verleden jaar na Spanje nog een paar dagen geweest. Je moet altijd zeggen bij een camping dat je bijv. 1 wk wilt blijven.Je hebt jezelf ermee als je voor een korter verblijf zegt. Bij langer verblijf vinden wij krijg je ook een betere plek aangeboden. Maar de camping is wel te duur.Daarom gaan wij nu in sept. het bij de buren proberen met de Acsi kaart. Het strand blijft hetzelfde. Maar de veiligheid zeker niet. En madame als je haar op je hand hebt is echt wel aardig.
Bezocht in eind juni 2010
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047