Naturismegids

Recensies van Monique.

Naaktstrand Bussloo

07-05-2011
Ik wil graag even iets zeggen over de reacties van mensen dat er veel geklede mensen rondlopen op Bussloo. Dit is vrij logisch namelijk. Het seizoen van zwemmen begint officieel pas 1 mei. Daarvoor is het toegestaan er te lopen met je hond. En er wandelen veel mensen de plas rond. Naarmate je verder in het zwemseizoen komt, komen er steeds minder geklede mensen. Ik kom al heel wat jaren aan Bussloo, en vind het een geweldig strand. De kiosk en toiletten zijn uitstekend. Natuurlijk lopen op Bussloo ook 'vervelende' mensen (maar waar is een plek waar iedereen leuk is?). Het is jammer dat na 18.00 uur er veel 'gevunsd' wordt, maar ik zorg dat ik dan weg ben, hoef ik me er niet aan te storen!
Voor mij is Bussloo een prachtige plek, heerlijk schoon, rustig en met respect voor elkaar en de natuur. Waar vind je zo'n mooie plek waar je de vogels hoort fluiten, de zwanen hun jongen ziet opvoeden, waar je de zon en de wind op je blote lijf kunt voelen....

Naaktstrand Bussloo

24-05-2015
Onze ervaringen... wij gaan al jaren naar Bussloo. Heerlijk strand. Tja, je moet weten waar je gaat liggen, dat is waar. Als je van de parkeerplaats naar het water loopt is links het homogedeelte. Voor het huisje liggen gezinnen, iets rechts daarvan liggen stellen die er gewoon liggen om de zon en de gezelligheid. Ga je nog verder naar rechts richting de sauna, dan kom je op het swingersgedeelte. Het is maar wat je zoekt!
Wij liggen al jaren net rechts van het strandje, we komen er al jaren dezelfde mensen tegen, altijd gezellig!
Het is een leuk, schoon gebied, met voldoende faciliteiten!

Naaktstrand Bussloo

28-04-2009
Alweer een paar keer heerlijk aan Bussloo gelegen. De kiosk is alweer open, complimenten aan de supervriendelijke beheerders! Veel mensen van voorgaande jaren alweer ontmoet. 't Water is voor velen nog te koud, maar ik heb al heerlijk gezwommen. Veel bossage is weg, ziet er wel wat kaal uit, maar dat groeit snel genoeg met het mooie weer. Blijf superblij met Bussloo!!
Wat wel jammer is, is dat de honden nog steeds uitgelaten mogen worden, veel honden lopen los (ik snap die eigenaren ook hoor, de plas is niet van ons alleen) en denderen over je heen of gaan in je tas zitten snuffelen.. maar ach das over een poosje ook weer over.

Naaktstrand Bussloo

24-05-2008
Busloo is een superstrand. De mensen zijn vriendelijk en iedereen houdt een oogje in het zeil. Dus ook voor een vrouw alleen een perfect strand (nou ja, gras... strand is maar een heeel klein stukje ;) ) Bij mooi weer is vanaf ongeveer 12 uur het 'huisje' open. Voor een lekkere bak koffie of een broodje. Gemoedelijke sfeer, en super helder water. Lekker rustig ook al is het druk, je kunt de vogels altijd horen fluiten. Niemand stoort zich aan de enkeling die wel in zwembroek of bikini zwemt. Het is een heerlijke plek!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.074