Naturismegids

Recensies van labrador

Heliopolis Village Naturiste Union des Commerçants du Soleil Levant

14-10-2007
Wij zijn in september 2007 enkele dagen op ile du levant verbleven. Het is een naturisteneilandje met zijn eigen kleine regels. Naakt is overal toegestaan uitgezonderd op het kleine pleintje en aan het haventje (pareo, string of zwemkledij zijn gebruikelijk). Er is geen straatverlichting dus het is er wel echt donker 's avonds, altijd zaklamp meenemen. Mooi klein zandstrandje en aangelegde betonnen plateau's nodigen uit om te zonnen.

Het is een eiland om eens te onhaasten en te genieten van de natuur en van elkaar. Er zijn een paar lekkere restaurants en twee superettes.
Voor kinderen valt er weinig te beleven.

FKK Dreiländereck

15-08-2010
Verzorgde camping in een mooi stuk van Zuid Duitsland. Aangename zwemvijver met mooie ligweide erbij. Door de grote bomen op het terrein kun je kiezen voor zon/schaduw om te liggen.
Een restaurant/bar erbij met een voldoende grote kaart voor een hap.
De plaatsen zijn eerder aan de kleine kant maar wel netjes.
Het ligt aan de baggersee die ook bij de plaatselijke bevolking veel aantrekking heeft.
Op 30 km van Bazel, Freiburg, Mulhouse en 50 van Colmar.

Domaine de Bélézy

15-08-2010
Een hele mooie camping. Prachtig zwembad. Veel animatie. Alles is er goed geregeld. Je hoeft de camping niet af, je heb een winkel die de nodige zaken heeft aan gewone prijzen. Sanitair wordt 3 maal per dag grondig schoongemaakt. Ligt aan de voet van de Mont Ventoux en op 10 minuutjes wandelen van Bedoin zelf waar er in de zomer wel altijd iets te beleven valt.
Natuurlijk heeft dat zijn prijs, daardoor is deze camping aan de dure kant.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.046