Naturismegids

Recensies van Kirby

Naaktstrand Bussloo

24-04-2011
Een opzichter zou niet ongewenst zijn.
Dit is nu mijn tweede jaar dat ik Bussloo bezoek, en tot nu toe zijn mijn ervaringen erg goed geweest.

Echter vandaag pakte dat een klein beetje anders uit.
Het eerste wat mij meteen opviel was het groepje jongeren bij de ingang van de parkeerplaats. Ze waren zo te horen net met hun scooters op bussloo geweest omdat ze luid aan het praten waren over hun 'bezichtingen' daar.
Ik negeerde het verder onder de mom van 'pubers die kennelijk geen internet thuis hebben'.

Alleen toen ik samen met mijn twee vrienden op het strand zelf kwam had ik mijn broek nog geen minuut uit en hoorde ik weer luid gepraat achter mij.
Drie andere jongeren fietsen (gekleed) over het strand en wezen naar mijn vrienden en mij en riepen over de geslachtsdelen van ons en iets over onze seksualiteit.
Verder viel het mij ook op dat vandaag (dit kan echt een uitzondering zijn) de verhouding tussen gekleed en niet gekleed een stuk minder was dan voorgaande keren.
Veel families lagen en liepen volledig gekleed rond.

Nou kan ik wel zeggen dat ik mij niet schaam voor mijn lichaam of seksualiteit, maar op zo'n dag als vandaag vraag ik mij af of Bussloo nog wel de plek is voor mij.

Ik hoop echt dat vandaag slechts een uitzondering was, maar als dit de toon wordt voor het komende seizoen ga ik toch kijken naar een ander strand.

Naaktstrand Bussloo

05-06-2010
Vandaag er voor het eerst geweest. Ik vond het echt geweldig.
Fijne sfeer, en hoewel er erg veel mensen waren kostte het mij geen moeite om een plek te vinden waar het rustig was.
Hele open en rustige sfeer, ik kon gewoon mijn spullen laten liggen om te gaan zwemmen.

Wel een paar opmerkingen:

1. je moet vooraf betalen bij het parkeren (5 euro) en dit kan niet met de pin! Ik moest even 5 minuten verder rijden naar Klarenbeek om mijn chippas op te laden.

2. Er liepen toch nog wat mensen met kleren heen en weer, wandelaars e.d. (en bij sommige had ik het idee dat ze niet voor niks deze route hadden gekozen) ach niet echt vervelend maar toch. En er lag 1 man in textiel in de bosjes.. beetje vreemd maar ach.

3. Ik ben zelf homo en ga dus ook naar homo sauna's. Ik ben zelf geen cruiser of iemand die naar bijvoorbeeld Bussloo gaat voor sex. Maar ik kan een homo die cruised dus wel snel herkennen, en ik heb er een stuk of 3 rond zien lopen. Ik heb er zelf totaal geen problemen mee, maar toch zou ik de bosjes proberen te vermijden op Bussloo..

De 3 bovenstaande puntjes zijn voor mij totaal geen probleem. Dus ik ga er echt vaker heen, heerlijke rust!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.053