Naturismegids

Recensies van Rogier

Lalbrade

26-10-2010
Ik was hier in 2010 voor het eerst samen met mijn vader die er al eerder is geweest. Mijn vader houdt van rust, open ruimte en veel natuur - ik niet zo. Voor natuurliefhebbers en mensen die zich prima alleen kunnen vermaken is dit echt een heerlijke camping. Zoek je campings á la Arnaoutshot, ga dan niet hierheen. Evelyne en Bernard doen er - vooral in het voorseizoen als ze nog energie hebben - alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Snel nog even brood bakken (ook als je eigenlijk te laat bent met je bestelling), speciaal de bar nog even openen.. We hadden geen melk meer en in het winkeltje ook niet meer. Geen probleem: zij hadden zelf nog wel wat melk. Mochten we lenen. Dat soort dingen heeft me aangenaam verrast. Ze zijn geen entertainers maar hebben het hart op de juiste plek.

Het zwembad is redelijk van formaat en redelijk onderhouden, alleen zwermen er erg veel wespen bij de ingang die ook op het ponton liggen dood te gaan en wild om zich heen steken. Oppassen dus.

Het terrein is erg uitgebreid en er is een grot waar meestal op dinsdagen onder begeleiding naartoe gegaan kan worden.

Er is ook gratis WiFi, maar alleen in de buurt van de bar en niet te snel.

Niet geschikt voor hele families met kinderen die vermaakt willen worden, wel uitermate geschikt voor de rustzoeker.

Centre Naturiste Le Fiscalou

26-10-2010
Leuke camping. Niet al te groot, maar dat maakt het wel gezellig en knus. Opvallend is de kabelbaan bij het zwembad. Erg leuk!

De eigenaren doen echt hun best om het iedereen naar de zin te maken en zijn niet te beroerd om nét dat ene beetje extra te geven. Erg leuk om mee te maken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.061