Naturismegids

Recensies van Paul & Yvonne

Heliopolis Village Naturiste Union des Commerçants du Soleil Levant

12-09-2010
Het eiland is een plaatje, een prachtige natuur. Je kunt er vele naturistiche wandelingen maken. Tijdens een van onze wandelingen hebben we zelfs een aantal dolfijnen gezien! Op het eiland is een hele prettige sfeer, vriendelijke mensen en het is er lekker rustig. Jammer dat er maar 1 klein zandstrandje is. Je kunt wel op diverse plekken op de rotsen zonnen. Snorkelen daar is super, het zeewater is heel helder (wel fris) en er zijn heel veel (grote) vissen. Naast vissen hebben we een octopus gezien en mooie rode zeesterren. Op het eiland zijn veel trappen, paden die de hoogte inlopen en paden over rotsen en is daarom niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een slechte conditie hebben.

Wij zaten een week op de camping La Pinede. We werden zeer vriendelijk onthaalt en onze bungalow was een prachtig klein huisje. Alles was tot in de puntjes verzorgt door de gastvrije eigenaars. Bijna elke dag stond er fruit voor de gasten geplukt uit eigen tuin. Het zwembad was lekker verfrissend en met een jacuzzi. Ook een sauna was aanwezig.
Het restaurant La Palmeraie vonden wij verreweg het beste restaurant op het eiland, we hebben daar heerlijk gegeten.
Wij gaan zeker een keer terug naar dit eiland.

Origan village

12-09-2010
We hadden een mooie ruime bungalow met veranda en een schitterend uitzicht. Wij vonden het erg leuk dat we vanaf de camping een naturistische wandeling konden maken en zo uitzicht te hebben over het hele gebied inclusief de camping (in het begin wel een flinke klim!)Ook de wandeling naar het riviertje is erg leuk, jammer dat de rivier bijna helemaal droog stond. Het eten in het restaurant op de camping was erg slecht,gelukkig zat er dichtbij (in het dorpje Puget Theniers)een heel goed restaurant.
Supermarktje op de camping was erg duur, maar veel keus heb je niet want er zitten geen grote supermarkten in de buurt. De bedden waren erg hard en niet fijn om op te slapen.
Stadje Entreveaux is mooi en de natuur/de omgeving (Gorges du Cians, Gorges de Daluis) is echt prachtig!

Corsica Natura

20-04-2010
Wij zijn er begin september 2009 geweest.
Geweldige camping. Prachtige omgeving (groen). Leuke bungalow (type 9 hadden wij). Veel privacy. Fantastisch (km's lang)zandstrand.
Het eten van het restaurant van de naastgelegen camping Club Corsicana, was goed. Een paar km's verderop zit een geweldig visrestaurant (aanrader).
Voornamelijk duitse en franse toeristen op de camping.
Veel muggen, maar wij hadden een klamboe meegenomen en dat hielp 's nachts goed. Komen zeker nog eens terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.047