Naturismegids

Recensies van Wim & Ingrid

Naturistenvereniging Balderhaar

24-08-2010
In juli hebben we hier 8 dagen vertoeft. Na de zeer vriendelijke ontvangst kregen een uitgebreide rondleiding met uitleg over de gebruiken en regels van de vereniging.
Zeer ruim opgezet terrein met een groot gedeelte voor kinderen om te spelen. Het zwembad is aan de kleine kant maar voldoet (wel wat last van steekvliegen).
Het sanitair was erg schoon en eenieder hield het ook zo.
Er is geen animatie, wel worden er regelmatig workshops georganiseerd.
We hebben een heerlijk ontspannen weekje gehad.

Arnaoutchot (Arna)

24-08-2010
Een zeer vriendelijke ontvangst door meerdere medewerkers van de receptie. We kregen de enige nog vrije maar wel mooie plek aan de rand van het bos, tevens doorgang naar het strand.
De camping biedt veel voorzieningen en vermaak. Met het sanitair moet je het net treffen, het ene blok is schoner dan het ander.
Mooie zwembaden en een heerlijk strand, beiden met toezicht. De animatie voor kleuters was uitsluitend in het Frans.
Gedurende de nacht deed de beveiliging zijn rondes, wat ons een prettig gevoel gaf omdat het terrein niet volledig afgesloten is (toegang vanaf het strand en door de brandgang).
Een lekkere vakantie gehad op een prima camping.

Centre Hélio-Marin Montalivet

24-08-2010
Vol enthousiasme naar de camping toe gereden. Van de vriendelijke meisjes van de receptie een lijst gekregen met 10 tot 15 beschikbare plaatsen waaruit we zelf mochten kiezen.
Na 3 kwartier zoeken zijn we zwaar teleurgesteld weer vertrokken: krappe plekken, zeer dicht op elkaar, schots en scheef en die enkele plek zonder dikke boomwortels over de grond wordt door diverse buren als parkeerterrein gebruikt.
Heel snel vergeten dus.

Le Colombier

24-08-2010
Wat aanvankelijk 1 overnachting zou worden werden er 5.
Ruime plekken op diverse open velden. Vrijwel alle plekken lopen schuin af.
Het sanitair (eco-blok) was voldoende, het zwembad was mooi en schoon, het terras was uitnodigend maar de kwaliteit van de keuken liet te wensen over.
De te bestellen broodjes bij de bakker waren heerlijk.
Leuke 5 dagen gehad op een leuke camping met een prachtig uitzicht.
Onbegrijpelijk dat de gastvrouw en tevens eigenaresse van zo'n leuk terrein zo weinig enthousiasme op weet te brengen bij het begroeten en het afscheid nemen van nieuwe klanten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048