Naturismegids

Recensies van Peter en Ria Couwenberg.

De Schoone Waardin

23-08-2010
Peter en Ria.

Wel wat laat, maar kom nu pas op deze site terecht.
Een jaar of drie geleden ook op dit terrein gestaan.
Alleen maar positief. Schoon, mooi, gezellig en heel erg vriendelijke mensen. Het vertrouwen zoals al omschreven over het betaalsysteem, geeft je weer een goed gevoel zoals het (eigenlijk) overal weer zou moeten zijn.

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

23-08-2010
Toch nog even een (late) reactie.
Er zijn altijd mensen die klagen, vaak de mensen die thuis niet veel gewend zijn! Wij zijn ook in 2007 op deze camping geweest. En hebben toen al het resultaat gezien van wat Justus en Annemiek (en de overige hulp) op zo'n korte termijn hebben voor elkaar hebben gekregen. Alleen maar onze complimenten hiervoor. Inderdaad de weg er naar toe is een beetje spectaculair maar tevens ontzettend prachtig. Voor mij een lust om er te rijden. Je kunt en mag ook niet verwachten dat er in een paar jaar een superluxe 5 sterren camping is verrezen. En zelfs dan zouden er waarschijnlijk nog mensen klagen. Maar de meeste naturisten willen ook helemaal geen 5 of 7 sterren camping! Maar een camping met een eerlijke,ongedwongen en betaalbare naturistische sfeer.
En iedere ondernemer moet ervaring opbouwen en dat geld niet alleen voor campingeigenaren. Comentaar leveren vanuit je l... vanktiestoel is voor sommige campinggasten wel erg makkelijk.
Kortom een mooie camping, schitterende natuur en erg vriendelijke en hard werkende eigenaren. Een camping die zeker een bezoek waard is en om er terug te komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049