Naturismegids

Recensies van Jan

La Taillade

22-08-2007
Aantal dagen op deze camping gestaan. De camping is vrij basic, maar aantrekkelijk vanwege de mooie ligging in de natuur en de rust. Gemoedelijke sfeer met eens per week een gezamelijke bbq en er is een mooi zwembad. Behalve de vrij steile weg op/nabij de camping zijn ook de wegen er naartoe niet makkelijk. Probeer de weg via Gros te vermijden en via Neuve-Eglise te rijden.
s'Nachts prachtige sterrenhemel.

El Templo del Sol

23-08-2007
Mooie camping in Moorse steil opgetrokken. De plaatsen zijn zijn iha vrij klein en liggen in straatjes. Er loopt een trein vlak langs de camping. De camping ligt direkt aan een prachtig groot naturistenstrand. Verder goede faciliteiten en vertier. Bijzonder is ook het grote zwembad en jacuzzi. Wat ons betreft een aanrader

Héliomonde

21-08-2007
Mooi groot en groen terrein waarvan het grootste deel met zeer vrij gelegen chalets. Centraal is het campinggedeelte. Ideale camping als basis voor bezoek aan Parijs of als tussenstop onderweg naar het zuiden of naar huis. Een mooie vallei met wandelmogelijkheden. De camping is ook aantrekkelijk vanwege het mooie zwembad en de gratis sauna faciliteiten.
Verder is er een restaurant, verkoop van brood en vele sportfaciliteiten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043