Naturismegids

Recensies van Familie uit Oldenzaal

Terrassencamping Pesenthein

07-08-2010
Rascistische ideeen van de overleden Haijder zijn op deze camping helaas nog springlevend....
Met een bruine huidskleur wordt je hier niet voor vol aangezien. Schandalig!

Centre Hélio-Marin Montalivet

27-07-2013
Een ruime camping met echt alles wat je nodig hebt voor je vakantie! Allerlei activiteiten, winkels, zwembaden, zee enz. Je hoeft het terrein in principe niet af. Wij hadden een gehuurde bungalowtent welke prima in orde was. Plek ruim. Sanitair, toiletten echt frans en voldoen daarmee niet aan onze maatstaven. Geen toiletbrillen en zelf de rol mee nemen. Werden wel goed schoongemaakt maar blijft anders dan wij hier gewend zijn. Fietsen huren is bijna noodzaak op deze camping gezien de afstanden. Voor 36 euro heb je een week een fiets. Voor kinderen iets goedkoper. Er werden duiklessen in het zwembad gegeven wat echt super was!
Prijsniveau op de camping veel te hoog. Gelukkig zat de Aldi er vlakbij, want de boodschappen op de camping vonden wij veel te duur. Verder genoten van de danslessen op de camping, van tango, kizomba, salsa, bachata tot afrohouse. Erg leuk! Mensen waren vooral naakt, op het strand sowiezo. Tuurlijk heb je altijd mensen die wel wat aan hebben, maar het heeft mij absoluut niet gestoord!

La Genèse

20-08-2011
Dinsdag thuisgekomen van anderhalve week la Genese. Wat een heerlijke camping! Vooraf bang gemaakt voor geluidsoverlast. Oordoppen bij ons, maar totaal niet hoeven te gebruiken. Ik heb in totaal op 2 avonden in de verte wat muziek gehoord, maar dat was zo ver weg dat je er prima om kon slapen. Wij stonden op het "drukke" gedeelte Prairie, dus in de buurt van het zwembad en zo. Prachtig! En kleine plekken? Onze plek was 11 bij 11, lijkt mij een prima plek. Vorig jaar op Solaris in Kroatie gestaan en daar waren de plekken een stuk kleiner. Tis dus maar wat je gewend bent. Daarnaast waren er veel lege plekken dus overvol was het sowiezo niet. Het sanitair was eenvoudig maar schoon. Inderdaad lopen er wat geklede kinderen maar daar heb ik me niet aan gestoord. De volwassenen waren naturist en kinderen in de puberleeftijd moet je niet dwingen is mijn motto.

Camping Solaris

28-07-2010
Leuk zwembad, heerlijk strand, lekkere zee, lekkere restaurantjes, schoon sanitair.....

Nadeel, niet echt naturistisch. Overal lopen geklede mensen en mensen die zich afdekken met pareo's en meer flaneren dan in mijn ogen naturist zijn. Vanaf uurtje of 6 is zeker de helft van de campinggasten weer gekleed.

Een hele leuke, grote camping met goede faciliteiten. We misten alleen een beetje de echt rustige plekjes.

Terrassencamping Pesenthein

28-07-2010
Prachtig gelegen camping met werkelijk een droomuitzicht!
Voordelen:
-prachtig uitzicht
-schoon sanitair
-vriendelijke gasten
-kleinschalig
Nadelen:
-hele dag aan- en uitkleden, aangezien je over het textielgedeelte moet om bij het FKK strand te komen.
-Geen tolerantie naar kinderen, tenzij ze gedresseerd aan je hand lopen
-een hele klim om vanaf het strandbad naar de bovengelegen terrassen te komen

FKK Camping Sabotnik

28-07-2010
Rommelige vieze camping. We wilden een week blijven, maar 3 nachten was echt de max bereikt. Overigens een prachtig meer om te zwemmen en een prachtige ligweide. Winkel prima in orde. Plekken waren erg onduidelijk. Je moet een plekje zoeken, maar overal staat wel rommel. Wel behulpzame mensen. Erg weinig electriciteitskasten, dus meerdere snoeren nodig. Wij stonden bij het oude sanitair en dat was echt niet meer van deze tijd. Een soort van schaftkeet/cabine met een paar toiletten en 3 te kleine douchehokjes. Het geheel totaal niet schoon. Verderop de camping was een nieuwer sanitairgebouw welke wel een stuk schoner was, maar nog steeds niet top. Nadeel vond ik dat mannen en vrouwen apart moeten douchen en dat als je naar de wc wilde in het nieuwere gebouw je eerst door het natte douchegedeelte moet lopen, erg onpractisch....
Daarnaast bestond de populatie uit een hoog duits/sloveens/oostenrijks frans bauer gehalte.
Voordeel is de prijs. Het niet niet duur.

Campeggio Naturista Costalunga

18-07-2009
We zijn deze week terug gekomen van een heerlijke week Costalunga! Onthaasten! Heerlijk! Ik, vrouw was alleen met mijn kinderen van 10 en 7. Het is zeer rustig en prachtig gelegen. Kom je voor vertier dan moet je hier niet komen, maar kom je voor rust en de echte italiaanse sfeer dan zit je hier prima. Schoon sanitair! Erg belangrijk. Lekker zwembad en een werkelijk prachtige omgeving. Hou er wel rekening mee dat het er 's avonds erg donker is, en een zaklamp geen overbodige luxe is! Als je kinderen van vertier en animatie houden, moet je hier absoluut niet komen, maar als ze genieten van diertjes en steentjes zoeken en een duik in het zwembad hebben ze het hier geweldig! Het dorpje is erg leuk en de omgeving geweldig.
Dus een aanrader voor de natuur- en rustliefhebbers!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048