Naturismegids

Recensies van De HeRo's

Le Colombier

02-08-2010
Prima Camping. Het strand aan de Oceaan is werkelijk van een zeer hoog kwaliteitsniveau. Het is het eindje rijden meer dan waard. Op de camping bewolkt, aan het strand open en zonnig, geweldig. Campingplaatsen zeer ruim (een 9), sanitair goed, zwembadfaciliteiten niet gebruikt. Camping eigenaren vriendelijk. Een punt van kritiek is de nog al kliekerige vaste groep. Het is moeilijk contact maken. Overigens kan de camping leiding hier niet direct veel aan doen dus geen kritiek op hen. Voor pubers (16-18) niet echt geschikt. Wel een bar aanwezig maar weinig leeftijdsgenoten.

Pallieter

02-08-2010
Jammer dat het voorbij is. Pallieter blijft trekken. Ondanks onze centraal franse vacantie moesten we even langs Arno & Andrine. Een weekje in Bretagne, Les Huitres, Blance Hermine, Le Biniou, en elke avond afsluiten met de foyer. Samen met onze vakantievrienden. Leuk voor volwassenen, goed bereikbaar uit Nederland, Zeer kindvriendelijk ook voor pubers.

Lous Suais: Camping-Bungalow Naturiste

02-08-2010
Graag reageren wij (stel met puberdochter) op "de kampeerders" van 14 / 7.

Er zijn twee mogelijkheden. Of ze hebben het over een andere camping of het zijn geen kampeerders. In het algemeen vind ik dat je klachten bij de leiding moet neerleggen en niet moet delen met anderen (het helpt nl. niet), bovendien is lekker annoniem kankeren niet echt naturistisch. Nu onze waarneming: Wij waren er ook op 14/7, hebben er een fantastische tijd gehad. De ambiance is gemoedelijk, vrij, onafhankelijk en met waardering voor elkaar. Sanitair is bovengemiddeld (8). Natuurlijk zwemwater is TOP! Honden heb ik overdag niet in het water gezien, bovendien met miljoenen kubieke meters water geen issue (nb ik ben zelf geen hondenliefhebber!!!) Wij houden Lous Suais er absoluut in. Aanrader ook voor pubers!!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.14