Naturismegids

Recensies van MAES MARC

S.C.N Regain

02-08-2010
Marc,
een camping voornamelijk voor chalets. Er is een klein aantal plaatsen voorzien voor bezoekers. Dus toch maar eens bellen of vooraf een bedrag storten om zeker te zijn van je plaats. De plaatsen zijn ruim en omringd door hoge haag. De sanitaire blok is wel netjes en is juist achter de plaatsen voorzien voor de bezoekers. 50m verder is de zwemkom die zeker groot genoeg is om een aantal lengtes te doen. Opgelet!In en rond de zwemkom is het verboden te spelen, te lopen, ballen te werpen. Bref,rust en kalmte troef maar niet goed voor de kinderen. Reakties van de plaatselijke bevolking zijn verzekerd. Muggenspray meenemen er vliegen nogal wat "dazen-paardevliegen" rond de zwemkom.

Les Hespérides

09-05-2011
Camping goed gelegen en bijna naast de N20. Ideaal voor een stop onder Parijs of om de stad te bezoeken. Winkels bijna op loopafstand.De weg naar de camping toe kan wel wat beter. Eerst eens zoeken via Google.Aan de ingang van de camping is een pleintje beschikbaar voor de passanten. De openstaande plaatsen zijn eveneens beschikbaar maar moeilijker bereikbaar met de caravan. Het terrein is licht hellend naat de zwemkom en de toiletten toe.Zeer goede en gemoedelijke sfeer.

Terme d'Astor

06-02-2011
Marc
Heel mooie camping, rustig, mooi zwembad. Bar en restaurant is goed verzorgd en samen met het vriendelijk verwelkomen is deze camping een aanrader. De plaatsen zijn groot en er is voldoende afstand tussen buren. Neem je ACSI-kaart mee want het verschil is groot buiten het seizoen. (06/2010)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.036