Naturismegids

Recensies van Frank

Istra

02-08-2010
Nee; ISTRA is een supercamping !
Met inderdaad een fantastisch restaurant als Daniella, prettig (rots)strand, en lekker ruime plekken.
Maar; het is uit met de pret ! Volgens jaar wordt ISTRA een kledingcamping; en dan zal er zeker ander publiek komen. Men wil op een deel nog naturisme toestaan; maar dat zal een "blote-mensen-kijken" tot gevolg hebben. Afijn misschien een oproep om te protesteren bij VALAMAR (die zijn geloof ik eigenaar van half Croatie)....
Jammer, jammer, jammer.....

Istra

08-01-2018
We komen hier reeds meer dan 15 jaar, eigenlijk elk jaar minstens 1 keer. In 2017 is inderdaad een "idioten" bar ingericht, met pokke herrie. De luidsprekers staan zo opgesteld (over het water) dat je er op Istra zo veel mogelijk last van hebt. We hebben de beheerders opgezocht en je wordt als een soort randdebiel (niet) te woord gestaan. Er was nog geen 10 man publiek, maar wel een gemene rot herrie. Werkelijk overlast, en schandalig te noemen.
De camping is in orde, fijn restaurant, leuk publiek, leuke vriendelijke mensen. Je kunt er ook prima sta caravan huren, en in de omgeving is genoeg te zien. Veel gasten zullen af gaan haken als er niets gedaan wordt aan dit lawaai van de idiotenbar..... Als je `s nachts niet kunt slapen dan is alle verdere moeite, en hoe prettig schoon alles is toch vergeefse moeite; vandaar mijn beoordeling op dit moment; slecht (!)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.065