Naturismegids

Recensies van Timo

Naaktstrand Bussloo

17-07-2010
Timo

Ik kwam hier heel vaak met mn ouders en zusje. eigenlijk al een paar jaar.nu ga ik liever niet meer mee omdat er erg veel swingers zijn en mannen die heel erg veel naar vrouwen en kinderen kijken en dan rare dingen doen, maar dat doen ze zo dat de meeste mensen dit niet zien. mijn ouders hebben hier al melding van gemaakt en gaan ook praten met de politie om te vragen wat er aan gedaan kan worden.

we gaan gelukkig wel naar een camping met vakantie waar je ook bloot bent deze zomer maar niet in nederland

Naaktstrand Bussloo

12-05-2011
Persoonlijk vind ik dit gebied redelijk naturistisch. Maar dan in de zin van bloot recreeren, qua mentaliteit van de bezoekers vind ik het naturisme zeer matig. Als ik mij bedenk, dat wanneer wij naar naturisten campings ga is het respect voor elkaar van zeer hoog nivo. Ik bedoel hier mee dat er niet over elkaar wordt gerodeld en naar elkaar gekeken(zeg maar gerust gegluurd) naar een ander. Zeker wanneer die ander er net even anders uit ziet dat gemiddeld. Iedereen is gelijk of je nu een maatje meer of minder hebt, een stoma hebt of juist een borst moet missen.
Afgelopen weekend heb ik het hier op Bussloo weer met ergenis aangehoord hoe mensen met een maatje meer worden afgekraakt en het liefst zo dat die persoon het nog net kan horen. Schandelijk vind ik dat.
Bussloo is niet meer dan een gebied waar je bloot kan recreeren waar het respect voor de mede mens van een zeer laag nivo is.

Naaktstrand Bussloo

10-05-2011
een 16 jarige,

ook ik kom al een aantal jaren op dit recreatie gebied en heb het er prima naar m'n zin.
Ook dit jaar al ik er weer regelmatig zijn en hoop dat de swingers en mannen hun activiteiten beperken tot nihiel, zodat gezinnen en de jeugd zich hier veilig blijft voelen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047