Naturismegids

Recensies van r.van merkhoven

Moulin de la Ronde

14-07-2010
waren hier op doorreis naar het zuiden in voorseizoen 2010, camping is uitermate geschikt voor korte stop naar het zuiden of evt terg naar het noorden, weinig voorzieningen op de camping zelf maar in de directe omgeving op loopafstand voldoende capaciteit. prima camping

FKK Camping Sabotnik

18-07-2008
camping ligt naast Mullerhof, daar is alles perfect op Sabotnik een graadje minder, komt wat rommelig over, prijs ligt ook lager dan bij de buren, goede winkel waar voldoende boodschappen aanwezig zijn en waar ook de buren de boodschappen komen halen, in cijfers: een graadje minder dan Mullerhof.

FKK-Camping Müllerhof

18-07-2008
Wij waren hier juni -2008 nadat we op RUTAR LIDO waren geweest, mooi weer en de camping is prima, we waren hier ook al in 2003 geweest en komen zeker nog een keer terug, niets op aan te merken.
een dikke 8

Rutar Lido

18-07-2008
Wij waren in juni-2008 op Rutar Lido, was erg mooi weer, wel wat gedateerde camping, sanitair erg goed schoon, de mensen erg vriendelijk, is wat verder weg verwijderd van de meeste attracties in de omgeving, zwembad is prima, verder vonden wij het een camping voor de oudere naturist, kinderen zouden zich zeker in het voorseizoen alleen voelen.
Verder een aanrader in voorseizoen vanwege 3 %korting op NFN pas en ACSI card en de ruime plaatsen, komen nog wel eens terug.

Camping Ulika

09-08-2007
Het is een prima camping, mooie plekken en zeer schoon sanitair, wel veel overlast na 23.00 uur van jeugd en voorbijgangers in hoogseizoen. Aanrader zeker in het voor en na seizoen bij minder pubers.
Prijzen zijn behoorlijk te noemen en zeker niet goedkoop. Totaal indruk 7,5 of meer
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.095