Naturismegids

Recensies van will

Rutar Lido

26-05-2010
Waren in mei weer eens op Rutar Lido. En zijn nogal verbaasd en geirriteerd over de ervaringen van Wilja, omdat we al jaren andere ervaringen hebben

Het terrein is zeer verzorgd en wijds, dus altijd genoeg plaats. Er is sinds 2009 een nieuw fraai toiletgedeelte.
Het centrale sanitairgebouw is niet luxe, maar wel netjes gerenoveerd, als laatste worden de urinoirs in juni door moderne vervangen. Het sanitair wordt altijd prima schoon gehouden.

We hebben vaak in het restaurant gegeten. Het eten was uitstekend, en dat voor 8, 10 of 12 euro (3-gangen!).

Als je ergens mee zit, dan hoef je maar naar de receptie te gaan en je wordt op je wenken bediend.
De zwembaden (het grote bad was nog leeg) zijn schoon, maar zijn inderdaad wel wat gedateerd.

Maar als je vermaak en drukte zoekt,moet je zeker niet naar Rutar Lido gaan. Voor jongere kinderen het er leuk, in het hoogseizoen is er ook animatie voor hen.

En naturisten, die van rust, ruimte, privacy en/of een actieve vakantie houden - bijv. wandelen (ook in de bergen), fietsen, zwemmen etc - komen wel degelijk volop aan hun trekken.

Rutar Lido

21-10-2007
Een heel fijne camping voor familie's. Er is plek genoeg. Fijne grote zwembaden (ook 2 overdekte)Een prima, zeer voordelig restaurant (a la carte en verschilende 3-gangendagmenu's (van 7,50 tot 10 euro). In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Met de Kärnten-Card zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden (veel attracties, vervoer, kabelbanen gratis en anders grote kortingen). Ook in voor-en naseizoen de moeite waard (korting met ACSI-card)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.066