Naturismegids

Recensies van Koversada tja

Camping Koversada

15-04-2010
En of er swinger komen. Loop is langs de waterkant op het eiland ;)
Hebben er hele leuke feestjes gehad. En maistra is een sigaretten fabriek ja. Walter Wolf

Camping Koversada

26-11-2008
Jeetje zeg, wat een ongenoegen hier. Ook ik weet zoals de vele reacties hier dat er zaken zijn die niet oke zijn daar. Mar de reacties zijn erg eenzijdig m.i

Goed ik weet oo niet alles maar wel een beetje. Maistra, de nieuwe eigenaar van Koversda wil de zaak omtoveren naar het jaar 2009. Het kapitaal is er even als de goede wil. Het is in deze de gemeente Vrsar die de zaak dwarsboomt. je hoeft hier geen glazen bol voor te hebben om hier chter te komen.

De grond van Koversada is van 3 eigenaren, te weten de gravin, de kerk in Vrsar en de gemeente Vrsar zelf. Laatst genoemde is in dt geval een dwarsligger. Maistra weigerd te investeren op onduidelijke pacht constructies en heeft om opheldering gevraagd. De gemeente Vrsar is een van de partijen die hier geen medewerking aan verleend. Maistra heeft hierop besloten het deel toeristenbelasting niet af te staat voordat de gemeente hun zaakjes op orde heeft. Gevolg alle illegale bouw op Koversda diende per direct gesloten te worden op last van de gemeente. het drama compleet. Laten we zeggen dat Maistra hier allerminst blij mee is maar aan de andere kant kunnen ze het finacieel wel rond krijgen. Maistra is immers een van de rijkste organisaties van Kroatie.

Ik kan alle zaken die spelen verder wel uit diepen maar ik denk dat het bovenstande al een ander beeld geeft op de zaak.

Voor wat betreft homosexaliteit. Tja ook daar is een logische rede voor. Dit is te vinden in Monsena, ook onderdeel van Maistra. Ik heb persoonlijk niks tegen deze groep mensen, ieder z'n ding zou ik zeggen. Op Monsena (nu Vestar) ging het dan ook helemaal verkeerd met juist deze doelgroep. Dit ging zo ver dat Maistra de zaak heeft gesloten, de zaak grondig heeft gereoveerd en een nieuwe naam heeft gegeven. Wat ging er nu eigenlijk mis daar?? Dat laat zich raden..... Ik zal zeggen dat ik daar met mijn kind op grote delen van de kust niet kon komen. We spreken hier niet over enkele mannen die zich niet wisten te gedragen maar over hordes. De kamping stond er op zeker moment om bekend. Niet de ambitie van Maistra dus nu een regelrecht anti homo beleid. Niet dat ik hier achter sta, in tegen deel!!! Maar ik kan me voorstellen dat als er een grote groep is die zich niet oke weet te gedragen dan kan het een keer mis gaan. Maistra redeneerd heel simplel "Op Monsena een homo probleem ---> kamping sluiten voor een jaar (een jaar geen omzet wel kosten!) ---> voor miljoenen renovatie ----> nieuwe naam" en klaar is klara. Dit wacht Koversada ook mist alle neuzen de juiste kant in staan.

Ik kan nog wel even doorgaan met beantwoorden van kreten die ik hier boven lees. Lees wat je wil maar stel jezelf direct de vraag of dat Maistra met al hun mega (en ik bedoel meeeegaa) kapitaal nu echt met opzet Koversada naar de ..... laat gaan. Klinkt niet logisch toch??

Oja, nee ik werk daar niet. Ik ben net als iedereen gast van af 1972.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.041