Naturismegids

Recensies van JoYonatur

Le Clos de Ferrand

19-01-2010
Wij bezochten deze camping einde juli/begin augustus 2009.
Camping was erg rustig . Je kon de zee bijna altijd horen , ondanks de muur die bescherming tegen indringers maar vooral tegen de wind biedt . Want waaien kan het hier behoorlijk :o)
Nou ja , kwestie van een fijn plekje te kiezen hé .
Ons stoorde het lawaai van de naburige campings soms wel . Niets als je er één hoorde , maar als er drie door elkaar klonken , dat was van het goede teveel . Dit viel natuurlijk op doordat deze camping zo uitzonderlijk stil is .
Over het algemeen zeer tevreden . Sanitair is technisch goed in orde , maar jammer genoeg zijn er steeds campinggasten die het voor de anderen moeten verknallen . Zo liep er op een dag een man in z'n blote billen met erg vuile gummylaarzen de sanitaire ruimte in en weer uit .
Wat net ervoor nog erg proper was was nu een vuile stal .
En zo liepen er jammer genoeg nog meer mensen rond , maar die heb je natuurlijk overal . Het personeel is erg vriendelijk en als het weer meezit heb je er alles wat je kan wensen . Wij gaan zeker terug .

YoJonatur

Les Eucalyptus

11-05-2013
Terug naar de eenvoud ...
Op camping "les Eucalytus" hoef je niets te zoeken behalve rust.
Het sanitair is basic , dus voor ons voldoende.
Het sanitair wordt geregeld gepoetst , maar zoals steeds is het zo proper als dat diegene voor jou het achterliet . (soms een schande ("gebrek aan "respect"))
Sinds vorig jaar kan je lekkere zelfgekweekte groenten kopen in het stalletje van Thierie.
Het strand dat onmiddelijk op de camping uitkomt is gewoon heerlijk, zalig , super. (Jammer genoeg zijn er steeds enkele mensen (steeds dezelfde) die niet begrepen hebben dat ook op het strand respect voor elkaar op z'n plaats is ... Wat minder roepen en tieren zou dus erg prettig zijn)
Enige nadeel is dat je soms duidelijk het avondkabaal van de burencampings kan horen.
Verder vinden wij het dus een zalige camping :o)

(ps: de katten van de oude man zijn net als de oude man zelf al lang verdwenen)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.044