Naturismegids

Recensies van Familie Raaijmakers

Camping Naturiste Le Couderc

27-12-2009
Uitstekende camping.
Wij, gezin met twee kinderen (3 en 6), hebben hier twee weken in augustus 2009 een chalet gehuurd aan de familieweide. Mooi, afwisselend terrein, waarop we onze kinderen redelijk vrij konden laten. Het huisje was prima verzorgd en schoon. De sfeer op de camping was ook goed, of je nu zin had in een praatje of liever op jezelf was. De kinderen vonden het geweldig, vooral de zwembaden en het ritje op een paard. 's Avonds kon je wel de animatie horen vanuit het hoofdgebouw, maar met de ramen dicht merkte je er niet veel meer van. Ideaal: draadloos internet over de hele camping. Nadeel: tamelijk pittige prijzen.
Dit was onze eerste vakantie op een naturistencamping en komende zomer gaan we zeker weer (maar dan voor de verandering naar een andere camping).

Terme d'Astor

20-08-2011
Twee weken een fantastisch chalet (nr 30, Qasi) gehuurd in de zomervakantie. Zeer gezellig en compleet ingericht (met vaatwasser, magnetron én oven, grote koelkast en vriezer). Mooi aangelegd terrein met uitstekend zwembad en zeer schoon sanitair. Restaurant wel aan de prijs. Eens per week een pizzabakker op het terrein, met lekkere pizza's. Suzanne en Merel, bedankt voor jullie leuke kinderprogramma!

Creuse Nature

20-08-2011
We hebben hier in de zomervakantie een week een van de Eco huizen gehuurd. Zeer groot, brandschoon en comfortabel huis (met vaatwasser), jammer dat de matrassen voor ons te hard waren. Gelukkig konden we dekens lenen bij de vriendelijke campingeigenaren, want in het huisje zijn standaard geen dekens aanwezig en wij waren ze vergeten. De Eco huizen staan in het bos, vrij ver van het 'centrum' met het zwembad, maar dat vonden wij juist prettig (nauwelijks tot geen WIFI bereik bij het huisje, maar wel prima bij het hoofdterras). De dagelijkse AquaGym les in het overdekte zwembad was erg leuk. Verder aardig en rustig publiek. Veel omslagdoeken gesignaleerd, ook als het een mooie dag was.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

20-08-2011
Deze zomer weer geweest, dit keer een week in een zo'n huisje van houtblokken. Achteraf liever een mobile home gehad, want de inrichting van het huisje was nogal gedateerd. Verder veel stof en spinnen, blijkbaar waren we de eerste gasten dit jaar. Wel een fijne grote koelkast. Leuke activiteiten voor de kinderen, aardige vrijwilligers. De lijst waarop je consumpties en brood worden bijgehouden en het achteraf afrekenen, vonden wij ook erg handig. Ondanks de regen en kou een fijne week gehad.

Domaine Naturiste la Petite Brenne

04-10-2010
Zeer grote camping, mooi en afwisselend terrein, leuke wandelroute over de camping. Voelt niet druk, ook niet met volle bak (complet).
Onze kinderen (4 en 7) vonden het meertje het leukste, lekker met zand spelen en bootje varen. De zwembaden waren kkkkoud, maar het was dan ook wisselvallig weer (juli/augustus). Verder relaxte sfeer, ook bij de beheerders en wij hadden erg aardige buren. Ons mobil home was nogal krap (en 'n tikje smoezelig, maar ja de Franse slag...), daar omheen is ruimte zat. Het restaurant vonden wij voor volwassenen geen aanrader (kwestie van smaak misschien); de (afhaal)frietjes waren lekker. Jammer dat de WIFI verbinding het niet deed. Wel werd er voor een paar vaste verbindingen gezorgd, zodat je even vlug mail kon ophalen en versturen.
Heerlijk honden- en autovrij (je kunt boodschappen in een kruiwagen naar je plekje brengen). Voor een supermarkt moet je wel een stukje rijden, maar dat is nu eenmaal Frankrijk. De directe omgeving is niet erg opwindend, we hebben wat verder weg wel een paar leuke kastelen bekeken. We gingen naar huis met 50 potten zelfgemaakte jam (bramen, kersen, pruimen)! Alles bij elkaar hele relaxte vakantie gehad.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051