Naturismegids

Recensies van Kerrie

Terrassencamping Pesenthein

08-09-2009
Een prachtige, zeer nette terassencamping. Deels textiel, deels FKK. Aangezien het FKK gedeelte boven is heb je wel het mooiste uitzicht op het meer. Er is ook een mooi strandbad aan het meer. Sanitair is echt van ouderwetse Oostenrijkse degelijkheid en brandschoon. Prachtige omgeveing waar je kan wandelen, fietsen etc. Wij gaan zeker nog eens terug.

Camping Valalta

08-09-2009
Op deze camping geweest met 3 kinderen van 9, 12 en 13. Er is voor ieder wat wils, en je kan er van alles doen. Vissen, snorkelen, varen, zwemmen, aquagym, waterpretpark, glijbaan, uit eten, borrelen, wandelen, hardlopen en ga zo maar door. Er is een goede supermarkt en kraampjes voor vers fruit en groenten. De camping is erg groot, maar alles is er top geregeld. Lekker weer erbij en wat wil je nog meer...........

FKK-Camping Müllerhof

08-09-2009
De camping ligt werkelijk aan een prachtig meer, met heel schoon water. Sanitair is netjes. Restaurant op camping van prima kwaliteit. De foto op de site doet vermoeden dat het terras aan het meer ligt, maar daar ligt nog wel een parkeerplaats tussen voor je een stukje van het meer kan zien. Wij zijn zelf een gezin met 3 kinderen van 9,12 en 13, zij hebben heerlijk gezwommen en met een bootje geroeid op het meer. 90% van de gasten was zeker 50+ en vrij stug, zelfs hte geluid van een vallende vork in het afwashok was sommigen al te veel."'s avonds in augustus al vrij fris en klam. Prijs per nacht ook erg hoog.

Camping Hilsbachtal GmbH

08-09-2009
Prima, gastvrije camping. we stonden op doorreis naar Oostenrijk 2 nachten met de camper op deze camping. Zeer net sanitair, klein maar mooi zwembad. Hele grote speelwei en speeltuin voor kinderen. Simpel, lekker en goedkoop eten op gezellig terrasje.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047