Naturismegids

Recensies van leo en Lia

Nature et Soleil de Normandie

01-09-2009
Wij hebben 4 nachten (medio juli 2009) op deze camping annex club gestaan. Terrein is goed verborgen in een bosrijke omgeving in een gebied met allemaal kleine dorpjes. We hebben ook even moeten zoeken voordat we het gevonden hadden. De ontvangst was erg hartelijk. Terrein wordt door clubleden middels een roulatiesysteem beheerd. Het echtpaar dat ons ontving was erg behulpzaam en vriendelijk. We konden gaan staan waar we wilden en alle plaatsen zijn eigenlijk evenmooi.Je kan hier heerlijk tot rust komen. Het zwembad is heerlijk. Voor de rest is de accomodatie eenvoudig maar schoon; een wasruimte met 3 douches en 4 wastafels. Daarnaast 2 tolletten.
Wij hadden helaas niet altijd evengoed weer, dus noodgedwongen moesten we af en toe de kleren aan. Tot slot, om Normandië te bezoeken is dit een uitstekende uitvalsbasis. Lia en Leo

La Jenny: Parc Résidentiel Naturiste

01-09-2009
Prachtig vakantiepark. Sfeer is relaxt en voor iedere leeftijd is er voldoende te beleven. Zwembad is mooi en de overige faciliteiten zijn ook zeer verzorgd. Huisjes zijn prima en goed uitgerust. Ja en dan het strand, dat is gewoon heerlijk. Wij hebben hier 5 dagen een fantastische tijd gehad en als we weer eens in de buurt zijn, zullen we er zeker nog eens naar terug gaan.
juli 2009
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.038