Naturismegids

Recensies van Willem en Jel

Domaine de la Gagère

26-08-2009
Mooie camping met shitterend uitzicht en schoon sanitair.
Wij vonden het echter raar dat er geen beleid is omtrent de rusturen. Regelmatig is er s'avonds muziek in het restaurantje, al dan niet spontaan, en dit laten ze gerust tot 00.30 doorgaan. Niet echt fijn dus als je je kinderen op bed hebt en je rustig voor je tent wilt lezen of kletsen (het kinderveldje ligt heel dicht bij het restaurant). Ook zat er geen water in het peuterbadje.
De eigenaren zijn op zich kindvriendelijk, maar duidelijk al zolang uit de jonge kinderen dat ze zich daarin niet zo goed meer in kunnen leven.
Verder wel prima camping, maar wij gaan er om bovengenoemde redenen niet naar terug.

Bezocht in augustus 2009

Domaine de Bélézy

26-08-2009
Geweldige camping qua locatie, maar wij gaan er niet meer heen. In het voorseizoen vaak geweest, dan is het er rustig en gezellig, maar wat veel schaduw. In het hoogseizoen is het hier vreselijk. Hutjemutjekamperen, duur, weinig speelplek voor de kinderenen, heel vies sanitair, een herrie, ppppfffff, wij waren totaal niet uitgerust toen we 10 dagen vroeger dan gepland vertrokken. Als je s'avonds vermaakt wilt worden is het hier vast goed toeven, maar wie rustig bij de tent wil kunnen zitten heeft het hier zwaar met alle disco's muziektoestanden etc. etc.
Je betaald wel flink voor al dit vermaak , want de camping is waanzinnig duur.
Verder zijn ze hier erg commerciëel, als je accomodatie huurt mag je niet weg voordat een strenge dame de controle heeft uitgevoerd, en denk maar niet dat we een deel of al ons geld terugkregen omdat we vanwege de herrie eerder weg wilden.....
We gaan de volgende keer weer nar een echte naturistencamping en niet meer naar zo'n massatextielcamping waar je toevallig bloot mag...
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045