Naturismegids

Recensies van Rudy

Domaine de la Gagère

25-08-2009
We waren in juni voor de zevende maal voor enke-le weken (4) op La Gagère. Nog steeds bevalt het ons daar zeer goed en kijken we uit naar volgend jaar. Het sanitair wordt dagelijks gepoetst en als het al eens niet netjes is ligt dat niet aan de uitbaters maar wel aan de vakantiegangers zelf.
Het winkeltje is bedoeld als depannage en is dus geen superette. Een nette camping vraagt onderhoud en dit ook tijdens de vakantiemaanden.
Mensen die hier op reclameren zouden ook reclameren als de camping er vuil en slordig bij lag.
In het voorseizoen en het naseizoen is het er rustig en de mensen die dan op La Gagère hun verlof doorbrengen doen dit voor die zalige rust anders moet je een andere camping opzoeken.
We bezochten al tientallen campings maar La Gagère is voor ons nog altijd het van het. Natuurlijk alles heeft zijn prijs maar geldschrapers kan ik de uitbaters niet noemen, ik kan het tegendeel aantonen.
Dus "uitbaters" ... houden zo, wij zijn belgische fans van jullie camping.

Domaine de la Gagère

30-01-2009
Die e.e. visch van hieronder lijkt me iemand als vele zeurpieten die hun opwachting maken in het programma "De rijdende Rechter", nooit tevreden altijd alles door hun eigen bril bekijkend. Wij,als belgen, gaan al voor de zevende maal naar
LA GAGERE dit jaar (2009) en telkens voor drie of vier weken.En dat wil al wat zeggen als een belg zeven maal naar nederlanders gaat. Dan moet het zeker PRIMA DE LUXE zijn zowel uitbaters als terrein en dit zonder STOEF gezegd. Betty en J.P. we komen eraan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.115