Naturismegids

Recensies van Noordhollanders

Camping De Reenert

20-08-2009
Tien dagen op De Reenert zijn ons prima bevallen. Het weer zat niet mee, maar daar doe je niks aan. Het was erg rustig. Vooral Nederlandse en Belgische gasten waar gemakkelijk een praatje mee gemaakt werd.
De voorzieningen op De Reenert zijn goed. Eén schitterend sanitairgebouw en een wat eenvoudiger en kleiner gebouw bij het zwembad en de speeltoestellen. Het 'clubhuis' was wel open, maar werd niet echt gebruikt. De jeu-de-boules baan en het levensgroot schaakbord wel.
Het openbaar naaktstrand langs het stuwmeer (8 km afstand) stelt niets voor en is bovendien slecht bereikbaar (parkeren bij de boswachterij en dan nog een stuk lopen).
De voorzieningen buiten de Reenert zijn prima. Supermarkt, snackbar en restaurant op loopafstand. Denk je gebruik te kunnen maken van het draadloos internet, verwacht dan niet teveel. De verbinding is zeer zwak en valt geregeld geheel weg.
Echt een camping om lekker te relaxen en een prima uitvalsbasis voor mooie dagtochtjes.

't Twiske / Baaiengat

06-08-2011
Begin deze week was het heerlijk zonnig weer en druk op het oude gedeelte. Ik heb 's ochtends op het nieuwe gedeelte gelegen. Met slechts vier mede-naturisten was het er wel heel erg rustig. Er staat inmiddels een bord bij het toegangsbrugetje dat dit deel een naturistenterrein is. Een gezin met kinderen zag ik daar rechtsomkeer maken. Als alle mede-naturisten naar het oude deel blijven gaan is het eigenlijk zonde om zo'n mooi veld met zwemgelegenheid aan de textielrecreanten te onthouden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.04