Naturismegids

Recensies van John Keet

Isicola

02-08-2009
Als je van rust houd ben je hier op de juiste plek. Weinig andere kampeerders, heerlijk veel ruimte in de tipi en om je heen en alles is er. Een koffertje met wat kleding meenemen is voldoende. Spiker en Mirjam maken je wegwijs in de omgeving en maklen het naar je zin indien nodig. Almuñcecar, ca 15km van de camping, is een levendige plaats. Er komen vooral veel Spanjaarden en minder buitenlanders, daardoor is het minder touristisch dan veel andere Spaanse badplaatsen. Er is een heerlijk naturistenstrand een half uurtje rijden van de camping. Wij komen terug.
John en Wolly

Engelgaarde

28-10-2019
Het was afgelopen zomer weer gezellig druk en weinig vervelend gedoe. Behalve dan de eikenprocessierups in de eik. Daarom heeft een groep bezoekers het initiatief genomen nestkastjes op te hangen zodat de koolmezen hopelijk de rupsen opeten. We zijn benieuwd.

Dunas de Guardamar

19-10-2019
Plek was moeilijk te vinden met Tomtom en Google Maps, voer Camino del Rebollo in als bestemming en loop via de loopbrug naar het strand. Na een stukje bewaakt strand kom je eerst voorbij een stuk strand waar het meer op een vuilnisbelt lijkt. Flessen, blikjes en inhoud van volledige vuilnisbakken ligt er. Daarna een lekker lang naaktstrand en niet erg druk. Je kan kilometers lopen en in de duinen liggen (wat niet de bedoeling is), het water was schoon, het strand vies. Veel dode vis op moment dat we er waren. Toch de moeite waard om heen te geen.

Engelgaarde

11-10-2018
Gisteren (ja, 10 oktober!) mooi weer en zeker 25 bezoekers op ons kleine strandje. Leuk gemengd publiek. Rond de rest van de plas geen mens te bekennen. Het water was 15 graden en de een na de ander ging er in en voelde zich een held. Er komen nog een paar mooie dagen aan.

Verdon Provence: Bungalow-Parc & Camping ***

09-03-2014
De camping is weer open.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.044