Naturismegids

Recensies van Freek

Istra

12-06-2009
Uitsekende plaatsen, zowel volle zon als schaduw. Uitstekende service, kraak schoon sanitair, goed en betaalbaar eten. Niets op aan te merken!
Uitstekende camping.

Camping Ulika

12-06-2009
Bij aankomst (1e week Juni) werd ons bij de receptie direct gevraagd of we 3,4 of 5 weken wilden blijven.
Wij houden het altijd op 1 of twee nachten en dan zien we wel verder. Volgens 'de bitch' werd dat dus gelijk een week. Of we stroom wilden? Graag.
We kregen een nummer en konden een plek zoeken gereserveerd voor mensen met honden. Na 20 minuten zoeken: terreinnummer konden we niet vinden. Terug naar de receptie met de vraag waar we het plaats nummer konden vinden. Antwoord: u kunt gaan staan waar u wilt. Wat doen we dan in godsnaam met dit nummer? Standaard Procedure antwoord ' de bitch'. Goed, we zoeken een plek uit, pakken alles uit. Zoeken een stroompaal willen kabel aansluiten: slot op de paal. Een buurvrouw is behulpzaam: U moet terug naar de receptie om een sleutel op te halen. Inpakken en Wegwezen. Wat een aanfluiting. Zonder ook maar een woord, krijgen we onze NFN-kaarten terug. We nemen de volgende camping: Istra en voor camping Istra een 10 met een griffel.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045