Naturismegids

Recensies van cees

Le Perron (Athena)

28-05-2023
Naturisten vereniging met plekken voor gasten. Mooi uitzicht en lekkere biertjes in de kantine. Heel vriendelijke beheerster die zelfs als de bar niet open is nog een biertje inschenkt. Met vaste gasten hadden we ook leuk contact. Helaas zat het weer niet mee. We komen zeker nog eens terug als het zonnig en warm is.
Cees van Anrooij - Le Perron (Athena)
Cees van Anrooij - Le Perron (Athena) (2)
Cees van Anrooij - Le Perron (Athena) (3)

Sasso Corbo

18-05-2023
Op een groene berg in Toscane met schitterend uitzicht ligt een parel verscholen. Naturistencamping Sasso Corbo is een paradijs, ontstaan uit het harde werk van Bas en Domenica. Terecht in 2023 winnaar van de Blootgewoon award "beste camping". Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De herten dartelen er gewoon door de bloemenweide en de vogeltjes wisselen elkaars concerten af. Kabbelende beekjes en zelfs een watervalletje ontbreken niet.

Verspreid op het landgoed zijn diverse sanitair blokjes. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen op afzonderlijke plekjes, zelfs in het bos. Afgezien van het elektriciteit paaltje geeft dit een hoog wildkamperen gevoel. Het prachtige nieuwe zwembad nodigt uit tot een verfrissende duik en in het zelfbediening barretje zijn drankjes te bekomen. Voor wie van gezelligheid houdt zijn de gemeenschappelijke maaltijden een must.

Indien je een mooi plekje gevonden hebt gevonden maar het iets te spannend vindt om je caravan daar zelf neer te zetten, dan assisteert Bas met zijn Landrover. Persoonlijk contact staat hier hoog in het vaandel en via whatsapp zijn vragen snel beantwoord. Kortom Nederlandse efficiëntie in Italiaanse sferen. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn hier aanwezig.
Cees van Anrooij - Sasso Corbo
Cees van Anrooij - Sasso Corbo (2)
Cees van Anrooij - Sasso Corbo (3)
Cees van Anrooij - Sasso Corbo (4)
Cees van Anrooij - Sasso Corbo (5)

Wellnessresort de Veluwse Bron

20-01-2020
We hebben weer een heerlijk dagje uit gehad. Helaas gaat de Veluwse bron wel hard achteruit. Noodzakelijke reparaties blijven kennelijk achterwege, de schoonmaak is zichtbaar minder en er zijn veel dingen stuk of beschadigd.

In de voorlees sauna wordt niet voorgelezen. De stoelen in het restaurant hadden allang vervangen moeten worden. RVS items op sommige toiletten roesten harder dan een Fiat in 1970. De geluidsinstallatie in de rustruimte boven het restaurant kraakt zo erg dat het eigenlijk niet om aan te horen is. Het glas van de gashaard bij de ingang van het restaurant is in tijden al niet aan de binnenkant schoongemaakt, je kunt de vlammetjes nog amper zien.

De efficiëntie van keuken en bedienend personeel is gelukkig nog wel op orde. Het aantal opgietingen is helaas verminderd en voor een aantal moet je nu reserveren en extra betalen.

Het is jammer om te zien hoe het management een van de mooiste sauna resorts van het land zo laat verpauperen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.065