Naturismegids

Recensies van Hannie & Hilbrand

Campingplatz Halbendorfer See

10-04-2009
Als u in het bovenstaande kaartje inzoomt dan ligt het textielgedeelte van de camping (met receptie, restaurant e.d.) ten noordoosten van de Halbendorfer See, het naturistendeel aan de zuidwestoever. Campings zijn dus volstrekt gescheiden. Het naturistendeel heeft een eigen strandje met speeltoestellen en een Imbiß. Goede gescheiden) toiletgebouwen waarvan de gasten een sleutel hebben. Er loopt n.l. een openbaar fietspad over de camping, tussen de staanplaatsen door .... Altijd 'Open dag' dus op deze prima camping! Hannie & Hilbrand

De Scharf (vereniging Zon en Leven)

19-12-2010
Prettige ontvangst, aardige mensen, fraai, goed onderhouden terrein, zeer centrale ligging.

BffL Goslar

10-04-2009
Onze ervaringen zijn juist omgekeerd. Vrijdagmiddag gebeld, we konden zaterdag komen. We werden uitgenodigd voor de barbeque 's avonds en de familiesauna de volgende middag. Gezellige mensen en voor een clubterrein goed geoutilleerd. Keurig sanitair. Nadeel van een clubterrein is, dat aan eind van de zondagmiddag de meesten vertrekken. Dat is te verwachten. Ringelheim - met goede supermarkt - ligt op 1 km. Er zijn goede fietstochten te maken. Hannie &Hilbrand

Helios (Athena)

19-02-2009
Tijdens ons bezoek aan Helios-Athena (juni 2008) was de camping op werkdagen verlaten. Ondanks dat er hooguit 10 gasten waren werden de sanitaire gebouwen tiptop schoon gehouden. De campingbeheerster gaf bij aankomst uitvoerige informatie, ook over goede eetgelegenheden. Er is een mooi zwembad met een badmeester en een clubgebouw met in de weekeinden gezellige clubleden. Leusden(universiteitsstad) ligt op 9 km, vanuit Kortenberg (6 km) is een frekwente treinverbinding met Brussel. Wij komen zeker terug, temeer daar comsumptiekaartje nog niet vol is ....

Domaine de Bélézy

19-02-2009
Camping ligt dichtbij het dorp Belezy waar erg leuke restaurantjes zijn. Wij hadden een 'luxe' bungalow gehuurd waarvan het terrasmeubilair beter was dan het meubilair binnen .... Mooi zwembad, matig restaurant, prima winkeltje met vers-producten. Over de camping lopend vielen ons de kleine staanplaatsen op, niet in verhouding tot de overnachtingsprijzen welke wij zagen.

Héliomonde

19-02-2009
Goede camping met prima sanitair. Toen wij er waren (eind augustus 2007) was er alleen brood te koop. Het sanitair was goed. Jammer dat veel gasten de camping als doorreiscamping gebruikten. Voor toeristisch fietsen was het voor ons te steil.

La Chiappa

19-02-2009
Tijdens een 3-weekse rondreis wilden we ook enige tijd op La Chiappa verblijven. De rit ernaar toe is echt een drama. We hebben er 20 minuten over gedaan om vanaf de openbare weg over een met rood puin bestrooid pad het terrein te bereiken. Verblijf op het geïsoleerde La Chiappa had betekend dat we verder weinig van het eiland zouden zien. Wij hebben voor de poort rechtsomkeer gemaakt.

Bagheera

19-02-2009
Wij hebben Bagheera aangedaan in de laatste week van een 3-weekse rondreis over het prachtige Corsica. De ervaringen van Anneke & Ceesjan kunnen wij grotendeels onderschrijven. Hoewel we er midden juni waren was het restaurant nog gesloten. Daarvoor gingen we dagelijks (over het strand lopend) naar Corsica Natura waar je prima kon eten. De bungalow die we gehuurd hadden was slecht en de receptie onvriendelijk. Voor ons nooit weer Bagheera.

Euronat

19-02-2009
Groot campingdorp met alle mogelijke voorzieningen zodat je 'het dorp niet uit hoeft' .... Wij hebben daar in juni 2006 een fraaie bungalow gehuurd waar niets op aan te merken was. Ook toen waren er al veel geklede mensen, maar daar hoef je je niet aan te storen. In de bakkerij was het 's morgens fifty-fifty. De omgeving heeft weinig te bieden, je zit echt geïsoleerd. Dat hoeven wij geen tweede keer.

Athena Ossendrecht

19-02-2009
Heel mooie camping met ruime plaatsen, goed sanitair en een dagelijks geopende, behulpzame receptie. Hoewel vermeld onder België ligt de camping toch nog net in Nederland. Er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken.
mei 2008

Naturistenvereniging Balderhaar

19-02-2009
Tot dusver de mooiste natuurristencamping waar wij hebben gekampeerd. Een prettige ontvangst waarbij je gelijk een uitgebreide informatiemap in bruikleen krijgt, een zee aan ruimte, keurige toiletten, douches, afwasruimte, clubgebouw, enzovoort. Wij komen hier zeker vaker!
Juni 2008
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05