Naturismegids

Recensies van Eddy De Vos

Galderse Meren

31-10-2022
In plaats van telkens naar bredene te gaan ,zocht ik het wat dichter bij huis ,en inderdaad kwam ik terecht in de galderse meren .ik had nooit geweten van het bestaan hiervan ,en ben tevreden hier mijn naaktcreatie te kunnen doen als echte naturist,.
Heb verschillende mensen leren kennen .en altijd interessant om er een praatje mee te doen .doch is het wat spijtig dat vanaf 1 okt hier de honden zomaar kunnen loslopen ,met het risico ,dat er wel eens het een en ander kan gebeuren met een van deze loslopende honden ,het is wel wat beangstigend zo een horde rotweilers naar je te zien aanlopen ,terwijl ik in m'n jeugdjaren ben aangevallen geweest door twee bouviers ,heb daar lang in behandeling voor geweest ,maar toch met deze belevenis voel ik me wel wat benauwd ,als deze naar je afstormen,je weet immers niet wat die van plan zijn ,je moet het maar eens meemaken .En niettemin zie ik al de dieren graag ,en zou dus willen vragen aan deze hondenbezitters om daar rekening meete houden .Ik zou het erg vinden als een loslopende hond je moest bijten ,dat hij dan in slaap word gebracht nietwaar !
Ik hoop dat met deze ernaar gekeken wordt .
Respectvolle groeten aan al de naturisten aldaar en de hondenbezitters.
Grts
Eddy Max uit Deurne.

Galderse Meren

03-01-2023
Beste vrienden naturisten,

Eerst en vooral ,wens ik jullie allen het allerbeste,en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar 2023 .
Ik was verheugd, om deeltenemen ,aan de nieuwjaarsduik op het ons naaktstrand in de Gelderse meren .
Voor mij was dit de allereerste keer ,dat ik aan zo´n spektakel had deelgenomen,en ik heb daar echt van genomen .
Ik kan wel niet zo goed zwemmen ,en daarom bleef ik zowat vooraan terhoogte van mn zitvlak in het koude water ,voor mn veiligheid .
Heb natuurlijk wel e´kele goeie plonsjes gemaakt .
Na deze belevenis ,voelde ik mn lichaam tintelen en zalig opwarmen ,omdat ik van dit gevoel kon genieten ,ben ik ernog eens ingedoken ,met als gevolg ,dat ik nogeens kon genieten van dat lichaamsgevoel .
Wel ja heb er echt van genoten, heb allemaal sympathieke mensen gezien ,en is voor herhaling vatbaar .
Dus mijn dierbaar gezegde voor alle naturisten aldaar ,bedankt voor deze plezante belevenis ,en een grote bijzondere dank voor onze Kees,Adrie,Arend ,en andere

Respectvolle groeten
Eddy max
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045