Naturismegids

Recensies van jack van rietschoten

Finca Soñada

16-10-2022
Begin oktober waren we een week als gast op Finca Soñada en wat een fijne ervaring was dat. Ruime mooie kamers met prachtig uitzicht, elke morgen een uitgebreid heerlijk ontbijt, de prachtige gelegen Finca, en tel daarbij op de passie en liefde waarmee Valerie en Luc de gasten verzorgen. Ook de gezamenlijke maaltijden waren heerlijk en de muziekavond met Luc was een sfeervolle belevenis. In de directe omgeving valt genoeg te zien of te wandelen en een dagje naar de kust is met de huurauto goed te doen. Het ontbreekt werkelijk aan niets en zeker als je van rust en het pure Spanje houdt is dit een aanrader met hoofdletters.
Linda en Jack

Naturistenterrein Buorkerij

01-05-2023
Tussen Bolsward en Workum en een aantal kleinere pittoreske dorpjes ligt De Buorkerij.
Een gezellige camping met prachtig zicht op de omringende weilanden waar het heel aangenaam toeven is. Tel daarbij op de hartelijkheid van Roely en Henk, het lekkere en betaalbare eten in de verbouwde koeienstal, het mooie en ruime sanitair met vloerverwarming, een indoor zwembad met sauna en een prachtige fiets en wandelomgeving, dan is alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. De kampeerplekken zijn vlak en ruim en men kan ook een chalet of appartementen huren.
Kortom een hele fijne stek met veel mogelijkheden in Sudwest Fryslan !
Linda en Jack - Naturistenterrein Buorkerij
Linda en Jack - Naturistenterrein Buorkerij (2)
Linda en Jack - Naturistenterrein Buorkerij (3)
Linda en Jack - Naturistenterrein Buorkerij (4)

Sauna Het Friese Woud

01-02-2020
Gewoon een hele fijne overzichtelijke sauna zonder drukte met aangename binnen- en buitengedeelte met voldoende voorzieningen. Sauna ziet er netjes uit met goede ontvangst en bediening. Goede en gezellige zitgelegenheid voor eten of drinken. Kortom een aanrader !

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

21-06-2019
Op terugreis op deze camping 2 dagen gestaan. Bij kleurrijke poort even bellen en wordt door beheerders open gedaan. We kregen een hartelijk ontvangst en we konden kiezen uit plaatsen met of zonder schaduw. Typisch Franse en leuke camping met Nederlandse gasten welke prima is onderhouden. We konden gebruik maken van alle faciliteiten en camping heeft een lekker overdekt zwembad. Leuk clubhuis met open haard en keuken. Geen brood verkrijgbaar. Omgeving is met plaatsen als Cluny en Macon zeer zeker de moeite waard. Kortom een aanrader en ook voor langer verblijf prima geschikt.

Het Reterink

23-09-2018
Rustig gelegen nieuwe camping en hier is in kort tijd veel gerealiseerd. Prima en netjes sanitair. Bij volle campingbezetting sta je op het veld wel vrij dicht naast elkaar en op de hoeken tegenover elkaar. Hierdoor weinig privacy.

Camping Naturiste Le Couderc

25-06-2018
Inderdaad goed uitgeruste camping met vele faciliteiten, activiteiten en prima ontvangst met goede uitleg. Echter de auto's parkeren op je staanplaats ( behoudens hoogseizoen ) vonden we storend en je staat vrij dicht naast elkaar. Sanitair donker en verouderd. Wordt wel goed schoongehouden. Het aangezicht van de vele gestalde caravans naast de ingang doet enige afbreuk. Voor de rest prima om daar enige tijd te verblijven al was het alleen al voor de mooie omgeving.
Jack en Linda

Les Fourneaux

25-06-2017
Zijn hier begin juni geweest en deze camping heeft tijdens onze trek door Frankrijk een super indruk achtergelaten. Een warm persoonlijk ontvangst door Remco en Jolanda en je verbaast je over de ruimte van het terrein en zeer ruime staanplaatsen. Je hebt de keuze tussen zeer rustig gelegen plaatsen of iets meer in de drukte. Alles is hier aanwezig om een fijne tijd door te brengen. Ook zijn de mensen zeer behulpzaam en worden de de enthousiaste beheerders door vrijwilligers bijgestaan. Camping is zeker voor ons voor herhaling vatbaar en Remco, de nieuwe waterpomp werkt perfect en tot volgend jaar ! Groetjes Jack en Linda
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047