Naturismegids

Recensies van Yvonne en Pieter Jan

Club le Peonie

27-09-2022
Wij verbleven er 10 nachten eind september 2022.Temperatuur rond de 30 graden. Prachtige plek om te zijn. Klein, zes plaatsen voor tent en drie voor campers. Niet bereikbaar met een caravan achter de auto.
Het is even lastig te vinden. Pak de SS 125 en let op bij kilometer plaatje nummer 196 staat het bord met Club le Peonie. Hier gaat de afslag naar beneden. Volg de ( in slechte staat) weg en let op bij de bochten.
Eigenaars hebben het mooi en netjes gemaakt. Heerlijk zwembad met ligstoelen en parasols. In de avond gaat de verlichting aan en kun je nog lang bij het zwembad liggen lezen op je e reader.
Wij werden ontvangen door medegasten, de eigenaar komt in de ochtend en na de siësta. Hij spreekt alleen Italiaans. De eigenaresse een paar woorden frans. Toch alles duidelijk en vriendelijk, met de Google translate lukt het prima.
De omgeving heeft veel te bieden, de kloof, slingerwegen, dorpjes etc. prachtige wandelingen kun je in de omgeving maken.
Twee toiletten en twee douches, schoon. Geen winkeltje of broodservice.
Zelf boodschappen meebrengen is handig want het is een ritje van 10km heen en terug over de bergweg. Er is een koelkast met vriesvak voor algemeen gebruik.
In het dorp zit een traiteur! Goed en heerlijk eten.
Heel fijn verblijf gehad met slechts een nacht een paar druppels regen. De sterren en de maan zijn prachtig. Wij stonden met onze tent op de gebouwde burcht. Prachtig uitzicht. Bij elke plek staat een tafeltje en twee stoeltjes. Dat is fijn kamperen.
Een top vakantie op Sardinië.
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie (2)
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie (3)
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie (4)
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie (5)
Yvonne en Pieter Jan - Club le Peonie (6)

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

28-09-2022
September 2022. Deze vereniging ontvangt ons als vrienden. Grote plek achter het clubhuis, zelf uitzoeken. Vriendelijke mensen. Het clubhuis is voor allen, je mag er koken! Heel fijn daar wij kamperen met de tent. Zwembad is heerlijk, douches en toiletten schoon. Heel prettig terrein. De omgeving heeft wijnhuizen waar je een heerlijk flesje kunt kopen en een kijkje nemen bij de druivenpluk. Fijn terrein!

Le Bois des Battées

27-09-2022
September 2022. Wij hebben de camping bezocht om twee nachten te blijven. Bij de poort een uitbrander door de gastvrouw omdat wij claxonneerde ipv de bel 3 maal in te drukken. Welkom! De kampeerplek bekeken en de rondleiding gedaan wat betreft de voorzieningen. Het sanitair is schoon maar echt oud. Wij vroegen of wij ook gebruik mochten maken van de voorzieningen in het clubhuis ? Het antwoord was NON , en de gastvrouw wees naar het bordje privé wat boven de deur hangt. Dit welkom voelde niet als welkom. Wij besloten nog een uurtje verder te rijden. Jammer dat een ontvangst door een onaardige gastvrouw dit als resultaat heeft.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.057